Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трансформација о којој прича свет: Џесика Симпсон прво је смршала 45 КИЛОГРАМА, а сада руши интернет изазовним фотографијама (ФОТО)

Новим фотографијама изазвала је лавину позитивних коментара

1653664932_profimedia-0613074221.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Дуга плава коса и исклесано тело били су њен заштитни знак, а онда је у новембру прошле године објавила слику испод које је описала своју борбу са вишком килограма и изненадила многе. 

Глумица и певачица Џесика Симсон је на Инстаграму објавила фотографију у бикинију и похвалила се да је смршала 45 килограма, а да шок буде још већи открила је да јој је ово већ трећи пут да је толико смршала. Више о томе како је Џесика скинула вишак килограма прочитајте овде.

Популарна певачица морала је да скине вишак килограма који су били  последица три трудноће, а поред тога борила се и са одређеним видовима зависности.

Након што је изгубила невероватних 45 килограма, објавила је фотографију у једноделном купаћем костиму и похвалила се савшеном фигуром.

Прочитајте још: "Људи желе да ме убију": Амбер Херд има само једну жељу

Њени фанови су се одушевили њеним новим изгледом, сложећи се да је Симпсонова  опет она стара. Поједини су чак прокоментарисали да изгледа још боље него на врхунцу популарности и славе, поручујући да би чак требало мало да се угоји.

Она је недавно изазвала прави шок када је, како сама тврди, показала своје најгоре издање из 2017. године. Поред фотографије на којој је приметан вишак килограма, признала је и да се због несигурности борила са зависностима.

Прочитајте још: Откривена велика тајна серије "ВРУЋ ВЕТАР": Ево ко је заиста био чувени ШУРДА

Са болестима зависности успешно се изборила - алкохол и таблете већ четири године не користи. Како пише у својим мемоарима "Опен боок", посветила се здравом животу и кренула да вежба, коригујући исхрану.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas