· · Коментари: 0

ТРАЖИ ЗАБРАНУ ПРИЛАСКА: Ћерку Кобија Брајанта прогања МАНИЈАК, који машта да има дете са њом које ће личити на њеног покојног ОЦА !

Наталија Брајант, ћерка покојног кошаркаша, на мети је прогонитеља и страхује за своју безбедност

1669194767_profimedia-0643169249-Natalija-Brajant-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа

Најстарија ћерка Кобија Брајанта, Наталија (19), смртно је уплашена јер је на мети опседнутог манијака. Како се наводи, човек који је уходи има криминалну прошлост, па полиција у Лос Анђелесу брине за њену безбедност.
Наталија Брајант је тражила забрану приласка, против 32-годишњег Двејна Кемпа, кога је оптужила за узнемиравање.

Фото: Профимедиа

Према документима ТМЗ-а, Наталија каже да је Кемп покушао да је контактира пре 2 године, када је он имао 30, а она само 17 година. Како је изјавила, он живи у илузији да су њих двоје у вези. И још наводи да га никада није лично упознала, нити имала било какав контакт са њим. Млада девојка додаје још, да је овај човек урадио све како би је пронашао, те да живи у константном страху од њега.

Извори блиски истрази, кажу да се појавио на једном њеном часу, и да је виђен око школе са букетом цвећа.

Прочитајте још: ПРВА ДАМА КАТАРА: Једна од најбоље обучених ЖЕНА НА СВЕТУ, НЕ НОСИ превисоке штикле из ОВОГ разлога! (ФОТО)

Али прича добија још страшније детаље. Како се наводи у документима до којих је ТМЗ дошао, Камп је познат полицији од раније, као обожавалац оружја. Он је надовно претио да ће купити ново оружје, а већ је био осуђиван за најмање 4  криминална дела, од тога је у једном укључено и ватрено оружје.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: НАКОН СМРТИ ГЛУМИЦЕ, ЊЕН МУЖ БИО ЈЕ У ВЕЗИ СА ЊЕНОМ МАЈКОМ: 5 месеци касније и он је УМРО!

Наталија тврди да јој је овај човек једном слао бизарне поруке са сликом њеног покојног оца, и писао:
- Захвалан са Њему што те је направио, надам се да ћемо ми Направити Њега...Кобија, додајући срце уз поруку. 
Документи истраге кажу како овај поремећени човек жели да има дете са Наталијом које ће личити на Кобија.
Наталија тражи од суда да издају забрану приласка Кемпу, бар на 200 метара раздаљине од ње, њене школе, сестринства, посла, дома и аута.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.