Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Тражио је то, а онда сам.. " Овако су изгледали ИНТИМНИ ОДНОСИ ДАЈАНЕ И ЧАРЛСА

Некадашња принцеза од Велса једном приликом је причала врло отворено о интимним односима које је имала у браку пре него што су они ишчезли, а сећала се јасно и када је томе дошао крај

1713694126_asdf.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принцеза Дајана, некадашња супруга актуелног краља Чарлса ИИИ, једна је од омиљених личности у историји краљевске породице и поп културе.

Више од четврт века након њене смрти, о леди Ди се чита и пише свакодневно, фотографије њених модних издања употпуњују текстове о најновијим трендовима, нижу се серије и филмови који говоре о њеном животу, шта год да се деси у Бакингемској палати, чујемо "Шта би Дајана рекла"...

Део шарма принцезе Дајане дефинитивно је у томе што нам је она рекла много – била је прва чланица британске краљевске породице која се представила као људско биће, са својим проблемима, криза и емотивним ломовима.

У чувеним снимцима који су настали током њених разговора с Питером Сетеленом, њеним тренером за јавни наступ, Ди је испричала много тога о себи и свом животу.

У њима се осврнула чак и на свој сексуални живот – конкретно, онај који је имала у браку.

Сексуални живот принцезе Дајане и тадашњег принца Чарлса

Познато је да принцеза Дајана пре удаје није имала никакав љубавни живот, ниједну романсу, авантуру, ништа што би јој помогло да схвати како изгледа живот одраслих и заљубљених (што је био и један од водећих разлога зашто је одабрана за жену будућег краља).

Након што је у браку варана и запостављана, временом је почела да тражи љубавнике, а у тренутку када је Сетелену причала о свом браку, за Чарлса је била удата 12 година.

На питање је ли у њиховом односу било секса одговорила је:

– Па, било је. Било је. Било је. Али било је чудно, веома чудно.

Како је објаснила, након што је било чудно, онда више није било ничега, а сећала се чак и када је тачно престала да буде интимна са Чарлсом.

– Али тога је било и онда је ишчезло пре око седам година, шест година, не, седам, јер Хари има осам година – рекла је принцеза Дајана.

И док су имали односе, Чарлс је желео то само једном у неколико недеља, рекла је принцеза.

– Инстинкт ми је рекао да је стварно било тако чудно – објаснила је она и додала да су спавали заједно "једном у три недеље" и да је она потом "стално размишљала".

– Онда сам схватила образац, јер он се виђао са својом дамом сваке три недеље пре него што смо се венчали – запазила је принцеза Дајана.

(Еспресо)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas