Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕСТРАДА

"Треба под хитно да СМРША и да се доведе у ред": Халид Муслимовић упутио КРИТИКЕ на рачун Весне Змијанац

Певач је поручио колегиници да регулише килажу јер сматра да има још много тога да понуди естради.

1638010379_pjimage.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Halid Muslimovic/Vesna Zmijanac
Oglas

Фолк певач Халид Муслимовић истакао је за медије да није одушевљен тиме како тренутно изгледа његова колегиница Весна Змијанац, која је јавно признала колико јој се свиђао, па јој је поручио да под хитно мора да смрша, јер се превише угојила.

Муслимовић је испричао да му је увек било симпатично што је Весна гајила симпатије према њему, али да никада није помишљао да би међу њима могло да буде нешто више од пријатељства иако је сматра једном од најлепших жена на естради.

Прочитајте још: "Нећу да кажем име УНУКЕ": Весна Змијанац објаснила због чега Николија и Реља НЕ ЖЕЛЕ да открију како се зове друга девојчица

- Познато је да сам се много свиђао Весни. То је било још у време када смо заједно закорачили на естраду. Никада ми нисмо имали ништа више од пријатељства иако смо се много лепо слагали. Скоро смо се чули, не знам што људи причају да пије кад мени каже да то није истина, прича Халид и додаје:

- Она је у неким тренуцима најгора за себе, а најбоља за друге. Сад се нешто убуцила, то није добро. Требало би да под хитно смрша јер не иде да се овако запусти. Небитно је, на крају крајева, ко се ту коме свиђао. И Весна и ја сада имамо своје породице, не треба се враћати у прошлост. Озбиљни смо људи. Треба да се доведе у ред јер мислим да има још много тога да понуди естради - прича Халид за "Српски телеграф".

                                Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas