Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИП

"Нећу да кажем име УНУКЕ": Весна Змијанац објаснила због чега Николија и Реља НЕ ЖЕЛЕ да открију како се зове друга девојчица

Певачица Весна Змијанац недавно је постала бака по други пут.

1637396085_vesna.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Весна Змијанац
Oglas

Николија Јовановић и Реља Поповић поносни су родитељи две девојчице. За прву ћерку Реу нису крили име, али када је друга ћерка у питању, одлучили су да ћуте.

Певачица Весна Змијанац открила је за "Блиц" због чега њена ћерка Николија и зет Реља не желе да открију име друге девојчице, као и то због чега она поштује њихову одлуку.

Прочитајте још: Фризура која "скида" ГОДИНЕ: Весна Змијанац није одолела ТРЕНДУ, скратила косу и шишке, па сада изгледа МЛАЂЕ (ФОТО)

- Нећу да кажем име унуке. Не кријем, него развлачите име као што сте Реино на почетку, а она се ништа не пита, јер је дете и нон стоп је по новинама. Ову другу нећемо да експонирамо, јер она не жели да буде звезда - рекла је Весна за медије, а онда је променила тему и открила да ли јој се мушкарци удварају:

- Мушкарци не смеју да ми се удварају. Видиш да делујем опасно. Мени се никад нико није удварао, јер су цео живот били испрепадани од мене. Ја сам увек морала да се удварам - нагласила је певачица.

                                Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas