Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРЕЋА СРЕЋА: Популарни певач Џон Леџенд и супруга Криси Тајџин, добили су треће дете и назвали је ОВАКО (ФОТО)

Након тужног губитка, поново су постали родитељи

1674225296_profimedia-0722124263-Krisi-Tajdzin-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Упознали су се током снимања спота, па иако је веза започела као необавезна, након неког времена нашли су се пред олтаром. Колико воли своју жену, и колико је очаран њоме, Џон Леџенд опевао је кроз стихове '' Цео ја волим целу тебе''.
Модел (37) и певач (44) већ имају двоје деце: ћерку Луну и сина Мајлса, а пре пар година нису крили бол и разочарење када је дошло до компликација током трудноће, где су нажалост изгубили једну бебу. Криси је увек био неко ко веома вокално износи своја мишљења, и дели са јавношћу и лепе и оне мање лепе ситуације из живота.

Прочитајте још: ''НЕ ЗНАТЕ КРОЗ ШТА САМ ПРОШЛА'': Пријанка Чопра Џонас, објашњава зашто су се она и муж одлучили за СУРОГАТ МАЈКУ (ФОТО)

Овог пута, повод за оглашавање биле су прелепе вести. Породица Леџенд-Тајџин, постала је богатија за још једног члана.


Уз прелепу слику своје троје деце, Криси је са пратиоцима поделила како су своју најмлађу наследницу назвали:

- Она је ту! Ести Максин, кућа је весела и пуна, наша породица не може бити срећнија. Тата ноћу лије сузе радоснице када види Луну и Мајлса пуне љубави, написала је она, па у свом шаљивом стилу додала:
- А ја учим да ти још увек требају пелене после царског реза?! У стању спокоја смо. Хвала свима на лепим жељама и љубави- осећамо је.

Прочитајте још: ''У ИСТО ВРЕМЕ САМ СРЕЋНА И ПРЕСТРАВЉЕНА '': Годину дана након губитка бебе, певачица објавила прелепе вести (ВИДЕО)

Леџенд је први објавио лепе вести, да је по трећи пут постао отац током свог наступа, саопштивши публици да су он и супруга дочекали треће дете ''малу девојчицу овог јутра''.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas