Oglas
· · Komentari: 0

TREĆA SREĆA: Popularni pevač Džon Ledžend i supruga Krisi Tajdžin, dobili su treće dete i nazvali je OVAKO (FOTO)

Nakon tužnog gubitka, ponovo su postali roditelji

1674225296_profimedia-0722124263-Krisi-Tajdzin-naslovna.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Upoznali su se tokom snimanja spota, pa iako je veza započela kao neobavezna, nakon nekog vremena našli su se pred oltarom. Koliko voli svoju ženu, i koliko je očaran njome, Džon Ledžend opevao je kroz stihove '' Ceo ja volim celu tebe''.
Model (37) i pevač (44) već imaju dvoje dece: ćerku Lunu i sina Majlsa, a pre par godina nisu krili bol i razočarenje kada je došlo do komplikacija tokom trudnoće, gde su nažalost izgubili jednu bebu. Krisi je uvek bio neko ko veoma vokalno iznosi svoja mišljenja, i deli sa javnošću i lepe i one manje lepe situacije iz života.

Pročitajte još: ''NE ZNATE KROZ ŠTA SAM PROŠLA'': Prijanka Čopra Džonas, objašnjava zašto su se ona i muž odlučili za SUROGAT MAJKU (FOTO)

Ovog puta, povod za oglašavanje bile su prelepe vesti. Porodica Ledžend-Tajdžin, postala je bogatija za još jednog člana.


Uz prelepu sliku svoje troje dece, Krisi je sa pratiocima podelila kako su svoju najmlađu naslednicu nazvali:

- Ona je tu! Esti Maksin, kuća je vesela i puna, naša porodica ne može biti srećnija. Tata noću lije suze radosnice kada vidi Lunu i Majlsa pune ljubavi, napisala je ona, pa u svom šaljivom stilu dodala:
- A ja učim da ti još uvek trebaju pelene posle carskog reza?! U stanju spokoja smo. Hvala svima na lepim željama i ljubavi- osećamo je.

Pročitajte još: ''U ISTO VREME SAM SREĆNA I PRESTRAVLJENA '': Godinu dana nakon gubitka bebe, pevačica objavila prelepe vesti (VIDEO)

Ledžend je prvi objavio lepe vesti, da je po treći put postao otac tokom svog nastupa, saopštivši publici da su on i supruga dočekali treće dete ''malu devojčicu ovog jutra''.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas