Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОТРЕСНО

"Тренуци самоће ће нас врло брзо научити..." Последња ПОРУКА Исидоре Бјелице ће се ПРЕПРИЧАВАТИ (ФОТО)

Исидора Бјелица преминула је дана у 52. години, након вишегодишње борбе са раком јајника.

1596660245_1.PNG
Oglas

Иако се годинама лечила, болест се увек враћала, а у последње време својим објавама и сама је предосећала крај. Данас је преминула у дому својих родитеља на Новом Београду.

Прочитајте још: Преминула Исидора Бјелица: Позната списатељица изгубила битку са опаком болести (ФОТО)

Једна од последњих фотографија наше списатељице јесте са сином и ћерком, где је оставили и поруку која свима намам треба да буде поука:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За све оне који имају понекад примедбе на ближње - а ко их нема - тренуци самоће ће нас врло брзо научити колико смо захвални на сваком трену који проведемо заједно и колико су драгоцена сва наша "неслагања" и "разлике" - све је то само љубав - породица је најважнија учионица љубави - и као поинтилизам мораш се за трен удаљити да би видео пуни смисао слике и њену лепоту #ловемyцхилдрен #ловеоурдифференцес #моментсофхаппyнесс #тиметогетхер #леарнингтолове #хапyнесс #блессингс @вилапајкиц @лавпајкиц #афтерноонтогетхер #сколазаанђеле @лагуна_књиге #афтерноонтогетхер

А пост схаред бy Исидора Бјелица (@исидорабјелицапајкиц) он

Прочитајте још: Предосетила смрт: Објава Исидоре Бјелице тера сузе на очи (ФОТО)

- За све оне који имају понекад примедбе на ближње - а ко их нема - тренуци самоће ће нас врло брзо научити колико смо захвални на сваком трену који проведемо заједно и колико су драгоцена сва наша "неслагања" и "разлике" - све је то само љубав - породица је најважнија учионица љубави - и као поинтилизам мораш се за трен удаљити да би видео пуни смисао слике и њену лепоту - написала је Исидора.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas