Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

Туга, јецаји и неверица породице и пријатеља на Новом гробљу: Борис Комненић сахрањен у Алеји заслужних грађана (ФОТО)

Борис Комненић, сахрањен је данас на Новом гробљу у Алеји заслужних грађана.

1615474197_komnenic.jpg
Фото: З. Јовановић
Oglas

Након комеморације која је одржана у Народном позоришти, породица, колеге и пријатељи упутили су се на Ново гробље, како би рекли последње збогом, великом глумцу.

Прочитајте још: ЈЕЗИВО! Нина Бадрић пријавила манијака: Погледајте шта јој је радио Илија, возач у ПЕНЗИЈИ!

Сломљени због губитка, чланови Борисове породице у капели на Новом гробљу примали су саучешће, а ћерка познатог глумца није могла да сакрије тугу због прераног губитка оца.

Фото: Атаимагес

Међу првима од колега на гробље су стигли: Никола Вујовић и Бојан Кривокапић, а потом и  Воја Брајовић, Бода Нинковић и Драган Петровић Пеле, Нела Михаиловић, Небојша Дугалић, Светозар Цветковић, Александар Срећковић Кубура, Јелена Ђокић и многи други.

Фото: Атаимагес

Борис Комненић рођен је 1957. године у Пули, али се са породицом у раној младости преселио у Београд. Дипломирао је на Факултету драмских уметности и 1984. године постао је члан Народног позоришта, где је последњих година био првак драме.

Поред позоришних, одиграо је и више од 70 улога на филму и ТВ серијама.Симпатије најшире телевизијске публике стекао је још крајем осамдесетих година као Александар „Гуза" Попадић у серији „Бољи живот".Добитник је више признања за рад, међу којима су Награда града Београда за позоришно стваралаштво 2009. године, награда „Раша Плаовић", годишње награде Народног позоришта и Београдског драмског позоришта и награда Филмских сусрета у Нишу.

Глумио је и у популарним ТВ серијама "Бољи живот", "Синђелићи", "Вратиће се роде", филмовима „Бал на води", „Шпадијер један живот", „Горе-доле", "Монтевидео, Бог те видео".

Филм Тајванска канаста из 1985. године, Горана Марковића, по многима је обележио филмску каријеру Бориса Комненића - тумачи лик четрдесетогодишњег незапосленог архитекте, који поред супруге, има и младу девојку Вању.

Борис Комненић преминуо је у 64. години након дуге и тешке болести. Иза себе је оставио ћерку Нику.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas