Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

JEZIVO! Nina Badrić prijavila manijaka: Pogledajte šta joj je radio Ilija, vozač u PENZIJI!

Poznata pevačica ima problem koji je prati već neko vreme.

1615379504_nina-badric.png
Foto: Printscreen / Youtube/ O KANAL
Oglas

Ilija M., vozač u penziji, poznatoj pevačici nije mogao odoleti. Zbog nje je obišao celu zemlju. Na njenim koncertima bio je uvek u prvim redovima, a opsednutost njome intenzivirala se u avgustu 2018. godine, da bi dve godine kasnije kulminirala u kaznenu prijavu zbog nametljivog ponašanja. Tužilašvo za njega traži 8 meseci zatvora i uslovnu od 3 godine.

Pročitajte još: "Tračevi se izmišljaju samo za ultra popularne": Ovako je Jelena Karleuša pričala pre 20 godina... Mišljenje nije promenila, ali evo šta jeste! (VIDEO)

Sve za nju

Jednom mi je otvorila vrata. Čekao sam je i video da je to ona. Ponudio sam joj neke radove, na šta mi je odgovorila da ona sama piše pesme. Samo sam hteo da ona vidi moj rad, jer mi je draga i kao žena i kao pevačica. U sandučić sam joj poslao jednu pesmu koja govori o njoj i da sam zamislio nešto više. Slao sam joj svašta, ali ne znam da li je to pročitala.

Pisao joj je pesme, dolazio na vrata!

NJegovi gestovi kod pevačice su izazvali nemir. Primetila ga je pre 5 godina na svojim profilima na društvenim mrežama. Često je pisao komentare i objavljivao pesme. Objave su bile brojne, ljubavnog karaktera.

Pročitajte još: Naša poznata glumica podelila dragocene savete mladima: "Dosadno je biti u lošem raspoloženju i u problemima"

Takođe, ona je na koncertima pored većinske mlade publike, među prvim redovima primetila starijeg, sedog muškarca.

- Pre dve godine mi je pozvonio na vrata stana u Zagrebu. Šokiralo me to. Doneo mi je neke pesme, ali se ne sećam da li je išta govorio. Samo je u mene zurio. To me je prestrašilo, posebno jer sam ga prepoznala sa koncerta. Rekla sam mu da ne želim sa njim nikakv kontakt, da prestane da donosi pesme i da mi piše, te da više ne dolazi jer ću ga prijaviti policiji - rekla je Nina.

NJegov Fejsbuk probil bio je prepun Ninih slika i pesama!

Nina je govorila i o godini 2019. kada je snimala spot u Jelsi i o tome da je on i tada bio tu. Ona se užasno prepala. Tada je provela nekoliko dana u svojoj kući u Jelsi i primetila ga je kako sedi na zidiću ispred kuće. Otišla je do njega, zamolivši ga da prestane da je prati. NJegov odgovor je bio jednostavan - i on letuje na Hvaru i ima pravo da bude tu. I tada je zatražila policijsku zaštitu. A kada je počela pandemija primetila ga je kako često prolazi pored njene kuće u Zagrebu.

Pročitajte još: NJen odgovor se čekao: Nakon što su Megan Markl i princ Hari izneli optužbe na račun kraljevske porodice, oglasila se kraljica Elizabeta (FOTO)

- Osim što je često prolazio mojom ulicom, išao je i u iste prodavnice kao ja, trčao je mojom ulicom i sve vreme je gledao u moje prozore. Bila sam užasno uznemirena i prestrašena. Zatvarala sam prozore da me ne vidi, a najviše me uznemirilo što je doznao moje adrese.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas