Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Тумор маркер ми је био веома повећан": Лепа Брена о озбиљном здравстеном проблему са којим се сусрела - "Ужасне слике су ми пролазиле кроз главу"

Велика музичка звезда морала је на хитну операцију

1689076583_red_bull_sounclash_02062023_0205.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Највећа звезде бивше Југославије, Лепа Брена изградила је каријеру о којој многи смо могу да маштају. Ужива у складном браку са Слободаном Живојиновићем, а круна њихове љубави су синови Виктор и Стефан.

Међутим, баш као и у свачијем животу, и Брена је преживела тежак период. Наиме, доктор јој је рекао да има велике шансе да добије рак:

- Имала сам озбиљну операцију цисте на јајнику 2010. године. Мој доктор рекао ми је да урадим тај злогласни БРЦА тест, где се показало да имам мутиран ген и велике шансе и могућност да добијем рак дојке. Тумор маркер ми је био веома повећан и хитно сам отишла на операцију цисте на јајнику - започела је причу за домаће медије пре неколико година.

Најгори сценарији су јој прилазили кроз главу:

- Једно два дана нисам могла да поновим свој број телефона, јер сам толико била у шоку. Имала сам такав страх да нећу извести децу на пут, да свашта може да се деси. Ужасне слике су ми пролазиле кроз главу. Ипак, боље је прихватити неке тешке чињенице на време и знати како се борити с њима и не бежати од проблема - рекла је Брена.

Са породицом и пријатељима поделила је како се осећа, док јавно није хтела да прича о свом проблему у то време:

- Она је плакала сваки дан. Свог доктора Љубића молила је да је спасе, говорила је да не жели да умре од рака… Кроз главу су јој пролазиле најцрње мисли. Ми смо је тешиле колико смо могле - присетила се Бренина пријатељица.

Брена је послала снажну поруку женама:

- Жене треба да знају, а ја сам то тада научила, да кад је позитиван БРЦА тест, не смете више да користите никакве хормонске препарате. Почела сам да живим по свим тим правилима које су ми лекари наложили. Све ово сада говорим управо због тога што овом својомпоруком желим да подигнем свест жена да треба да ураде тест, јер одмах знате да ли имате могућност да добијете карцином или не. На тај начин можете да сачувате свој живот и здравље, јер многе жене добију рак грлића материце, јајника или дојке, а да уопште не знају одакле то потиче.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas