Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
искрено

Тврдња КРАЉЕВСКОГ ФОТОГРАФА о утицају Меган на Харија: Како се принц некада понашао?

Британска краљевска породица током целе недеље једна је од најважнијих тема у свету познатих.

1615547106_w_54701274.jpg
Фото: епа
Oglas

Хари и Меган проговорили су о искуствима за време живота у палати са краљевском породицом и дотакли се бројних озбиљних тема.

Меган је тако истакла колико су британска штампа и недостатак подршке краљевске породице имали утицаја на њено ментално здравље. Њихов разговор, који је трајао два сата, привукао је преко 17,1 милиона гледалаца у Америци. Постављена су питања како ће краљевска породица одговорити на ове озбиљне тврдње, преноси Тхе Лист.

Прочитајте још: Од чега живе принц Хари и Меган, кад нигде не раде?

Гледаоци у Америци и Великој Британији су подељени, америчка публика је више фаворизовала тај пар, док је британска публика имала мешовиту реакцију.

Краљевски фотограф тврди да је Меган променила Харија на горе.

Краљевски фотограф Артур Едвардс тврди да је принц Хари раније имао позитиван однос са британском штампом, али ружно је постало када је Меган Маркл постала њихов део.

Супротставио је Харијево мишљење о штампи сада у односу на године раније и поделио анегдоту о пијењу пић са принцом.

- После сваког заједничког догађаја, одлазили смо у паб или бар и сви бисмо пили пиће са Харијем, а онда би Хару платио рачун - преноси Тхе Лист.

Едвардс је фотографисао краљевску породицу за Тхе Сун, који је један од највећих таблоида у Великој Британији, од 1975. године и додао да је уживао у сликању Харија и Меган све док Хари није постао потпуно другачији и одбио да ступи у контакт са медијима након што је оженио Меган.

Прочитајте још: Принц Вилијам проговорио о интервјуу Харија и Меган и изнео планове за будућност

Наводећи да је првобитно ценио Меган, називајући је „великом амбасадорком“ за Велику Британију, али та мишљења су била кратког века када га је, према Едвардсовом речима, Меганин утицај на Харија на крају отргао од краљевске породице и земље.

Према писању страних медија Хари и Меган су тужили британску штампу због вишеструких нарушавања приватности, укључујући објављивање писма које је Меган написала оцу након венчања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas