· · Komentari: 0
iskreno

Tvrdnja KRALJEVSKOG FOTOGRAFA o uticaju Megan na Harija: Kako se princ nekada ponašao?

Britanska kraljevska porodica tokom cele nedelje jedna je od najvažnijih tema u svetu poznatih.

1615547106_w_54701274.jpg
Foto: epa

Hari i Megan progovorili su o iskustvima za vreme života u palati sa kraljevskom porodicom i dotakli se brojnih ozbiljnih tema.

Megan je tako istakla koliko su britanska štampa i nedostatak podrške kraljevske porodice imali uticaja na njeno mentalno zdravlje. NJihov razgovor, koji je trajao dva sata, privukao je preko 17,1 miliona gledalaca u Americi. Postavljena su pitanja kako će kraljevska porodica odgovoriti na ove ozbiljne tvrdnje, prenosi The List.

Pročitajte još: Od čega žive princ Hari i Megan, kad nigde ne rade?

Gledaoci u Americi i Velikoj Britaniji su podeljeni, američka publika je više favorizovala taj par, dok je britanska publika imala mešovitu reakciju.

Kraljevski fotograf tvrdi da je Megan promenila Harija na gore.

Kraljevski fotograf Artur Edvards tvrdi da je princ Hari ranije imao pozitivan odnos sa britanskom štampom, ali ružno je postalo kada je Megan Markl postala njihov deo.

Suprotstavio je Harijevo mišljenje o štampi sada u odnosu na godine ranije i podelio anegdotu o pijenju pić sa princom.

- Posle svakog zajedničkog događaja, odlazili smo u pab ili bar i svi bismo pili piće sa Harijem, a onda bi Haru platio račun - prenosi The List.

Edvards je fotografisao kraljevsku porodicu za The Sun, koji je jedan od najvećih tabloida u Velikoj Britaniji, od 1975. godine i dodao da je uživao u slikanju Harija i Megan sve dok Hari nije postao potpuno drugačiji i odbio da stupi u kontakt sa medijima nakon što je oženio Megan.

Pročitajte još: Princ Vilijam progovorio o intervjuu Harija i Megan i izneo planove za budućnost

Navodeći da je prvobitno cenio Megan, nazivajući je „velikom ambasadorkom“ za Veliku Britaniju, ali ta mišljenja su bila kratkog veka kada ga je, prema Edvardsovom rečima, Meganin uticaj na Harija na kraju otrgao od kraljevske porodice i zemlje.

Prema pisanju stranih medija Hari i Megan su tužili britansku štampu zbog višestrukih narušavanja privatnosti, uključujući objavljivanje pisma koje je Megan napisala ocu nakon venčanja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.