Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"У родитељству сам сама": Наташа Беквалац о одгајању деце и бившим супружницима - "Из љубави према деци никада нећу причати о њиховим очевима"

Наташа Беквалац једна је од најпопуларнијих певачица на нашим просторима, а успела је да каријеру одржи на највишем нивоу и кад јој у приватном животу нису цветале руже

1678622977_natasa_bekvalac_29112022_0008.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Никада није крила љубавне падове и увек је устајала са осмехом, јача него пре. Наташа је синоћ направила спектакуларни концерт у Требињу, а одвојила је време и за питања новинара, па се дотакла детаља из приватног живота.

Говорила је о томе како је васпитавати ћерке, па искрено објаснила да је у родитељству сама.

- Ја сам у родитељству сама. Та улога ми је најважнија као и свакој нормалној жени. То је енергија која те поприлично обузима. Максимално сам посвећена и послу који радим већ 20 година на врхунском нивоу. То су две ствари које ме испуњавају и обузимају. Мускарац мора бити магичан да бих могла да га углавним у свој распоред. Све што је велико је тешко. Ја своју улогу сматрам великом. Свака мама зна колико је тешко у овом лудом времену бити самохрани родитељ. Додатно је отежавајуће имати у кући тинејџерку и малу девојчицу. Ја сам их родила, ја их одгајам и наравно да у сваком моменту видим себе у њима. Али видим и њихове очеве - искрена је Наташа Беквалац.

Лепа певачица иза себе има три брака, а из првог и последњег је добила ћерке Хану и Катју.

- Из љубави према својој деци никада нећу причати о њиховим очевима поготову зато што немам претерано афирмативне ствари које бих свакако рекла да имам - каже Наташа.

Наташа објашњава да са старијом ћерком Ханом не разговара о бившим браковима, јер су, како каже, заједно све преживеле.

- Са Ханом не причам о својим бившим браковима јер је она била ту. Проживела је са мном све то. Нас две смо нераздвојива целина. Све што смо прошле било је тешко, али смо ишле на психотерапију. Некада лош брак који траје годинама може да остави веће последице него развод који је био без повишеног тона, или се тај повишен тон није чуо пред децом. Чула сам га ја, ја сам то доживела. Мислим да сам учинила најбољу ствар кад сам се развела. Урадила сам то због деце - признала је она.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas