Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Улога због које је померила своје границе: Салма Хајек се плашила да ће упасти у невоље након епизодне улоге у серији

Салма Хајек се искрено плашила да ц́е упасти у невоље због посебно мрачне сцене

1686656237_profimedia-0778243620.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Салма Хајек припремила је фановима нову улогу, али се након ње, како каже, озбиљно запитала да ли ће јој донети добро. Улога у серији "Црно огледало" померила је њене границе глуме, па је прихватила улогу која се једном пружа.

У трилеру игра саму себе, а цело искуство означава као "апсурдно" и "много забавно".

- То је прилика која се пружа једном у животу, да играм своју интерпретацију. Морам да истражим концепте и клишее које људи имају о мени. Као да сам створила алтер его где сам могла да радим најодвратније, гротескне ствари које никада не бисте урадили у стварном животу.. и да имам дозволу за то - рекла је глумица за Радио Тимес и наставља.

- Било је надреално, и мислим да је само ум као што је Чарли Брукер могао да смисли такав концепт. Постоји толико тренутака који су ме шокирали у сценарију. Постоји један огроман део са којим сам морала да се помирим и натерао ме да се запитам: „Да ли заиста желим ово да урадим? Хоц́у ли упасти у невољу?" -  била је искрена глумица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas