Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Упознала Вељка преко ФЕЈСБУКА, а удала се у ТРЕНЕРЦИ: Сви детаљи венчања Верице Ракочевић

Модна дизајнерка Верица Ракочевић и композитор Вељко Кузманчевић су скоро десет година у складном и срећном браку, без обзира на велику разлику у годинама.

1644050919_verica.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/верица.ракоцевиц
Oglas

Венчање Верице Ракочевић и Вељка Кузманчевића те 2013. године ни по чему није било стандардно. Медији су тада данима брујали само о њима, а имајући у виду да је разлика у годинама између њих 35 година, многи су им предвиђали бродолом.

Ипак, Верица и Вељко су све демантовали на најбољи могући начин, тако што су остали заједно и дан-данас се једнако воле и као и тада.

Прочитајте још: Смели аутфит у ОСМОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Верица Ракочевић у џомбастим чизмама и кратком капуту изгледа као ТИНЕЈЏЕРКА (ФОТО)

‒ Вељко ми је послао поруку на "Фејсбуку", уз питање да ли бисмо могли да сарађујемо. Помислила сам да хоће да буде манекен и одговорила му да не правим гардеробу за мушкарце. Објаснио ми је да је музичар, да му се допада то што радим, а пошто свака ревија има музичку подлогу предожио сарадњу. Рекла сам му шта је тема ревије коју припремам, он ми је послао своју идеју и тако је све кренуло ‒ открила је модна креаторка својевремено у емисији „Венчање од А до Да“ мало познат податак како је започела њена романса са садашњим супругом.

Први сусрет није био, како је истакла „вау“, јер није било варница.

‒ Ја сам њега третирала као дете, млађи је од моје млађе ћерке. Нисам га гледала као мушкарца ни у једном тренутку.

Седмодневни одмор на Златибору, на који су отишли као пријатељи, испоставио се као пресудан. У Београд су се вратили свесни да једно без другог не могу.

‒ Изашли смо на вечеру са моје две пријатељице, које су допутовале из Сарајева. У једном тренутку Вељко је скинуо неку плехану бурму коју је носио и питао ме да ли хоћу да се удам за њега. Рекла сам „да“. Сутрадан је отишао код родитеља да им каже да се жени. И то је било то.

Венчање није било класично, али од њих се то није ни очекивало.

‒ У тренерци смо отишли у општину да се потпишемо, а онда смо се вратили да се спремимо за славље које смо организовали на сплаву. Пошто Вељко има аверзију према свему што је луксуз или потпада под џет-сет, предложио је да распалимо роштиљ и направимо пљескавице и ћевапе, а да уместо фенси колача послужимо шампите и кремпите.

Млада је носила кратку белу венчаницу коју је потписала Вивијен Вествуд, и црне чизме до колена. Као бидермајер послужио је букет сунцокрета. Младожења је имао елегантан „Армани“ сако и један необичан детаљ.

‒ Тада је имао кратку косу, коју није волео, па је стално носио капу ‒ присетила се Верица, која је удајом узела презиме Кузманчевић.

Како би се сакрили од папараца, на славље су пристигли бродићем.

‒ Није ми било јасно како новинари знају да се удајем све док ми једна познаница није признала да су то чули од Џеја, који је негде успут рекао да сам га звала на свадбу ‒ истакла је Верица кроз смех.

За музику су били задужени тамбураши, али и оркестар који је Вељко довео из Беча, а уз микрофон су биле и многе званице: Леонтина, Тијана Дапчевић, чак и сестре Мићаловић, Боба и Драгана, којима је Верица тетка.

‒ Атмосфера је била феноменална. Сви су певали и играли, плашила сам се да сплав не потоне. Остали смо до раних јутарњих сати. Нико није веровао да ћу се стварно удати, јер сам две деценије понављала „никад више“. Али, никад не реци никад ‒ порука је Верице Ракочевић која се на личном примеру уверила у истинитост изреке трећа срећа.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas