Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Увек мојој деци понављам, ја сам вас родио из срца": Сергеј Ћетковић се присетио тренутка када је ЋЕРКАМА испричао да су усвојене

Сергеј Ћетковић је испричао како је изгледао тренутак када је својој деци рекао да су усвојена

1700474908_Foto-Ataimages.rs-sergej-cetkovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Сергеј Ћетковић је једном приликом гостујући у емисији "Гоца схоw" говорио о својој породици и тренутку када је саопштио својим ћеркицама да су усвојене.

- Има толико случајева, где људи крију од своје деце до пунолетства да су усвојена и онда оно у 17. години, које је већ одрастао и формиран човек, доживи разочарење. Срушиш му читав свет сазнањем да му они нису прави родитељи. Страх увек постоји, ми смо се само препустили томе. Људи, уколико желите да будете родитељи, немојте да бирате средства. Усвојите децу, учините себе и ту децу срећним. Без икакве премисли о томе, то је добро дело. Увек мојој деци понављам, ја сам вас родио из срца – испричао је Сергеј.

 

Он се у поменутој емисији присетио и на који начин су он и његова супруга разговарали са ћеркама и испричали им да су усвојене

- Ја сам им то објашњавао кроз приче, како постоји једна школа за децу где она живе и да смо ми чули да нас она чека, а да нам је она одговорила када нас је видела на вратима: "што сам вас чекала оволико". Мораш да нађеш начина, где ћеш најсликовитије и најблаже пренети да то не буде трауматично, јер људи углавном од тога праве да је то нешто баук. То нема потребе. Мили смо испричали да смо дошли Лола, мама и ја, да смо је тражили, а да је она дигла руку и рекла "Ево ме" – испричао је певач.

 

Сергеј сматра да су њих две веома различите.

- Мила је сада Лолин сателит, стално иде за њом и само је шпијунира, а онда нама говори шта ради. Лола има Кристинине особине, док је Мила као ја. Штребер, дисциплинована и креативна је јако. Све што узме у руке од тога направи нешто и црта страшно добро. Када сам је питао шта би хтела да буде, рекла би ми да би волела да буде режисер - испричао је Сергеј.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas