Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ВАРАО МЕ ЧИМ САМ СЕ ПОРОДИЛА": Сузана отворила душу о љубавном животу

ФОЛК певачица Сузана Јовановић, жена Саше Поповића, отворила је душу о свом приватном животу, о ком ретко говори.

1696365782_15455_sasa-popovic-i-suzana-jovanovic-foto-sarics_ig.jpg
Фото: Сарић С.
Oglas

Сина Данијела добила је мало након што је постала пунолетна. Одмах се удала за оца свог детета, а брзо и развела јер ју је супруг, како је испричала, варао.

- Имала сам скоро деветнаест када сам добила сина Данијела. То је била моја прва младалачка љубав. До тада су биле симпатије. Одмах сам се удала, родила сина и још брже се развела. У том браку су се десиле неке ствари за које сам чула касније, нисам била једина у његовом животу. Сви су знали, осим мене. И онда је мој први брак кренуо да се урушава. Уследио је развод. Нисам желела да будем друга. Мој син је тада имао осам месеци. Ја сам то само пресекла. Узела сам своје дете, отишла код родитеља, и развела се. Моји родитељи су једва дочекали да се ми вратимо кући, да буде пуна кућа поново. Ја сам јединица. Они су остали сами да живе кад сам се ја удала. Помогли су ми да огојим и лепо васпитам сина Данијела. Било ми је тешко. Завршила сам трговачку школу, и нисам имала посла. Певала сам, а онда ме више нико није звао. Бринула сам како ћу да отхраним дете. На себе нисам гледала. Онда ми се отворило све, Бог ме погледао. Појавили су се људи из Пожаревца, питали су ме да радим са њима, да будем стална певачица, и да имам стално посла. То је био најчувенији отркестар у том крају. Све ми се вратило стоструко. Мени, мом сину и родитељима - прича Сузана.

Како је навела, сина је гледала као млађег брата, те није имала осећај да је мајка, јер је била млада.

- Ја онако, јако млада, нисам ни била свесна да је то мој син. Гледала сам га као млађег брата. Моји су пазили и мене и њега, као децу. Нисам имала осећај да сам мајка, и да морам ово, или оно. Била сам ушушкана. Имала сам кров над главом. Тата је радио у железари. Дете намирено поред моје маме. Нисам имала муке. Без обзира колико год да имате година, када подарите некоме живот, ви сте дупло одговорни. Није било плакања, туговања. Тешко је када се разведете, јер сте пре тога планирали све са том особом. Оног момента када сам изашла из куће бившег мужа ставила тачку на све. Моје дете је било у сигурној кући. Желела сам да нешто направим. Да зарадим паре, да снимим песме и постанем неко. Радила сам три године непрестано, и дошла сам до циља - рекла је певачица.

Сашу је упознала, како тврди, кад је био без пара, а она је била радна певачица.

- За Салета нисам постојала у моменту када сам била радна певачица. Гледајући мене сада у браку, причали су како је мени Сале направио каријеру. Не, драги моји, ја сам била име и пре него што сам упознала Салета. Издала сам песму ''Марамче'' за Дискос, и три албума за Јужни ветар. Он је тада био музички уредник продукције ЗАМ, а ја сам била у Јужном ветру. Нигде везе. Салета када сам ја упознала, није био ово што је данас. Није био добростојећи. Радио је за плату у ЗАМ-у. Не могу да кажем да ми је упала секира у мед. Нашла сам Салета када је био на тринаестом спрату у гарсоњери. И одатле смо нас двоје заједно кренули да стварамо и напредујемо. Заједничким снагама смо дошли до свега што данас имамо. Не може ништа док се не засуку рукави. Ја сам тада живела као подстанар у Миријеву. Он ми је рекао да пренесем ствари код њега у тај мали стан. То је било наше забављање. Нисмо били венчани. После тога је купио кућу на Бежанијској коси. Улагао је у њу, мало, по мало. Како нешто заради, он нешто среди у тој кући. Он ми је тада са Стевом Симеуновићем урадио хит ''Џабе, царе'' са којим сам радила, да нисам знала ни где сам, ни у којој држави, где певам, за кога певам. Онда је дошла трудноћа. Родила сам Александру и повукла сам се са естраде. Тада смо стварали Гранд. Знао је да је код куће све у реду, и могао је да ради. Ја сам породичан тип. Радила сам док ме ноге нос, и грло служило. Сале некада зна да каже да више поверења има у мог сина Данијела, него у Александру. Некада каже да би пре њему имао поверења све да препусти, него рођеној ћерки - рекла је она, па додала:

- Ја без њега не бих била ово што сам данас, а ни Сале без мене не би био ово што је данас. И он ће рећи исто. Прави мушкарац поред праве жене је добитна комбинација. Он и ја смо целина од две половине. Ми више не треба ни да проговарамо. Ми погледима решавамо данас све. Петнаест секудни разговора нам је доста за решавање свега. Сале сваки пут каже да сам му била ветар у леђа. Имао је сигурну жену код куће. Нас двоје смо тим. И дан. данас сам му ту за све што му треба. Помажем, саветујем. Сале и ја радимо све сами по кући. Имамо жену која нам понекад помаже. Нисмо компликовани људи да мора да буде нешто екстра на столу. Ми једемо једноставну храну. Нем потребе пуно да се кува. Мало испржимо јаја, меса, салата. Можемо да седнемо на троторар и да једемо пљескавицу.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas