· · Коментари: 0

"Већ је било договорено да победи Црна Гора": Славица Ћуктераш открила непознат детаљ о учешћу Звезда Гранда на "Беовизији" 2004. године

Приликом гостовања у једној емисији, Славица је открила мало познат детаљ из своје, али и каријере својих колега

1684655220_slavka.jpg
Фото: В. Данилов

Гостујући у емисији "Диван Шоу" код Ивана Гајића заједно са колегама Немањом Стевановићем и Немањом Николићем, певачица Славица Ћуктераш открила је један занимљив податак о учешћу Звезда Гранда на "Беовизији" 2004. године.

Кад је режија пустила спот за песму "Тамо далеко" из 2004. године коју поред Славице изводи читава прва генерација Звезда Гранда: Тања Савић, Стеван Анђелковић, Бане Мојићевић и Дарко Филиповић, водитељ је констатовао да је та песма наш несуђени представник на Евровизији за ту годину.

Славица се надовезала и самоуверено рекла:

- Да, и ми бисмо победили те године на "Беовизији", али тада је већ било договорено да победи Црна Гора, тако да нас је Саша Поповић склонио са учешћа, али победили бисмо сигурно.

Зашто се на емитованом снимку појављују сви из прве генерације певача Звезда Гранда осим Немање Николића?

- У песми је учествовао и Шабан Бајрамовић, ни њега нема на овом снимку. А, зашто ја нисам певао више се ни не сећам. Појављујем су у споту, али не певам. Било је ту разних варијација. На крају је испало овако, али зашто тачно, заиста не могу да се сетим. У сваком случају био сам подршка, тако што се појављујем у споту као икебана - рекао је кроз смех Немања.

Бонус видео: