Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЉКО ПРЕКИНУО ЦЕЦИНУ ВЕЧЕРУ СА ПРИЈАТЕЉИМА: Редовно ради нешто што РЕТКО КОЈИ СИН ради за мајку (ФОТО)

Иако су многе мајке навикле да више пажње добијају од својих кћери него од својих синова, Цеца признаје да њу Вељко и Анастасија често зову

1679039558_CECA-ATA-NASLOVNA.JPG
Фото: АТА
Oglas

Пријатну вечеру са пријатељима, прекинуо је Цецин син Вељко Ражнатовић, видео позивом.
Цеца у новој епизоди свог шоу програма на Блиц Тв, приказује одлазак са сестром Лидијом Оцокољић у шопинг, као и код козметичара, а затим се налази на вечери са пријатељима, међу којима је и Маријана Матеус.

У једном тренутку, балканској звезди зазвони телефон, и гледаоци имају прилике да виде динамику између мајке и сина, Вељка Ражнатовића. Пријатну вечеру са пријатељима, прекинуо је Цецин син видео позивом.Он је желео само да проћаска са мајком, па није пропустио прилику и мало да се нашали са њом.

Фото: Инстаграм принтсцреен/цецаразнатовиц

Цеца је захтелава да види и Жељка, а како је признала, њен син нема проблем са тим да је често зове.

- Често се дешава да мене моја деца зову и питају где сам. Не зато што ме уходе, већ ето и ја када их зовем прво их питам где су. Можда ме чак чешће Вељко зове, него Анастасија. "Где си, са ким си, до када планираш да остајеш ... " Мени то не смета, чак ми и прјиа та његова брига - искрена је Цеца.

Фото: Инстаграм принтсцреен/цецаразнатовиц

Она је својој пријатељици Маријани Матеус причала и о свом односу са унуком Жељком, за кога има неизмерну љубав.

- Кад га питам кога волим највише на свету, он покаже на себе. И ништа није слагао. Вељко се шали са њим како ће морати ту мало нешто да се промени - каже Цеца.

Фото: Инстаграм принтсцреен/цецаразнатовиц

- Све се надам да када се роди друга беба, да ће им требати простора мало, да ће да ми дају Жељка мало. Мени је лепо са њим, лак је он мени, чак и кад сам заузета ја знам да он мене чека. А како је био љут на мене и Лидију, није хтео да иде са њима у Тител, а није имао ко да га чува, и он ми каже "Цецо, не дај ме". Ја му објасним да нема ко да га чува и да ћу да га узмем опет... Пет дана није хтео са мном да прича - каже Цеца.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas