Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Венчали се после 30 година забављања пред његову смрт: Љубавна прича Бате Стојковића и фаталне жене која га је освојила

Били су у љубави више од 3 деценије, а због једног разлога су се венчали у тајности после много времена

1660473595_bata-stojkovic.png
Фото: Принтсцреен/YоуТубе - РТС Око - Званични канал
Oglas

Жена која је освојила Батино срце и успела да га смири и постане његова супруга је Олга Стојковић. Њих двоје су се упознали у позоришту, а њихова љубавна прича је веома лепа и дирљива.

"Упознали смо се у позоришту, у згради Борбе. Ја сам их све са класе прво преслишавала, а онда гледала њихове дипломске представе. Почела сам од гардеробе, била разводница и дошла до сцене, а факултет сам окачила мачку о реп. Најбољи животни факултет је живот у позоришту, а ми смо тамо били више него код куће. Венчали смо се после много година од како смо се упознали и провели заједно 35 година. Пред олтар смо стали тек када се разболео, а формалност брака нам ништа није представљала. Било је врло напорно пратити га. Бата је био веома привржен породици, за њега је кућа била најважнија на свету, мада је, морам рећи, дуго живео бећарским животом. Али, кад је решио да се скући и смири, онда је то поштовао. Говорио је: 'Кућа ни због чега не сме да трпи.' Веома је поштовао традиционалне вредности, славио славу и Божић и веома бринуо о браћи и сестрама", рекла је она једном приликом за "Курир".

Прочитајте још: Знамо га као АЦУ из филма "ТЕСНА КОЖА": Повукао се из глуме, био је у коми и једва преживео, а данас изгледа овако (ФОТО)

Разлог да изговоре судбоносно "да" је био тај што је Бата Стојковић био веома болестан. Према Олгиним речима, поред глумчевог здравственог стања, озваничили су везу и због родитеља.

"Дуго смо били заједно, али венчали смо се тек 1991. године. Његова сестра, иначе педијатар Вера Каљевић, забранила му је и рекла: 'Кад си чекао досад да се венчаш с њом, чекај још мало, прво да оздравиш и станеш на ноге, па онда изволи.' Моја кума Нада Пешић, Драгослав Михајловић и Михиз били су нам кумови. Када смо излазили из Општине, било ми жао Рома који су говорили: 'Куме, изгоре ти кеса', а он им је само одбрусио: 'Марш у п... материну'. После смо се венчали и у манастиру Ваведење, а све смо обележили тако што смо нас четворо отишли на ручак. Никоме није било стало до тога, ми смо то хтели само да учинимо старима. Није нам то пало на памет, његови су се понашали као да смо у браку, као да сам снаја, његов брат звао ме је госпа мала. Можда му је нешто дунуло кад се разболео", рекла је једном приликом Олга.

Никада нису имали децу, али су бринули о туђој, коју су доживљавали као своју.

"Иако нисмо имали своју, бринули смо се о много туђе деце. Наша штићеница је Радмила Павловић, ћерка његових најбољих пријатеља. Није живела код нас, али смо веома бринули о њој", истакла је Олга.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas