· · Коментари: 0

ВЕРИЦА РАКОЧЕВИЋ ОСТАВИЛА ВЕЉКА КУЗМАНЧЕВИЋА? Дизајнерка оставила поруку на Инстаграму - НЕ ЖЕЛИМ ТЕ ВИШЕ! (ФОТО)

Након узнемирујуће објаве Верице Ракочевић на Фејсбуку, сви су помислили да је оставила свог супруга Вељка Кузманчевића!

1630928732_verica-i-veljko.JPG
Фото: Принтсцреен/Инстаграм

Верица Ракочевић и Вељко Кузманчевић уживају у својој љубави, а дизајнерка је послала чудну поруку свом партнеру и сви покушавају да је одгонетну.

Дизајнерка Верица Ракочевић и њен партнер Вељко Кузманчевић у складном су односу дуги низ година, а своју љубав никада нису крили, упркос великој разлици у годинама. За њих није било препрека, своју љубав су неговали пажљиво и сада уживају у плодовима свога труда.

Међутим, Верица је недавно потпутно збунила своје пратиоце на друштвеним мрежама, објавивши крајње чудну поруку, која се може протумачити на више начина.

Фото: Фацебоок/Принтсцреен

- Фрида Кхало је једном приликом рекла свом мужу: "Не тражим од тебе да ме пољубиш, нити да ми се извињаваш кад помислим да си погрешио. Нећу те ни замолити да ме загрлиш кад ми је најпотребније. Не тражим да ми кажеш колико сам лепа, макар то била лаж, нити ми напишеш нешто лепо. Нећу те ни замолити да ме позовеш да ми кажеш како ти је прошао дан, нити да ми кажеш да ти недостајем. Нећу тражити од тебе да ми се захвалиш за све што чиним за тебе нити да се бринеш о мени када ми душа тоне и наравно нећу те тражити да ме подржиш у мојим одлукама. Нећу те тражити ни да ме слушаш кад имам хиљаду прича да ти испричам. Нећу те тражити да учиниш ништа чак ни да будеш уз мене зувек. Јер ако те морам питати, не желим те више - написала је дизајнерка на "Фејбуску" .

Многи њени пратиоци су се након ове узнемирујуће поруке забринули да ли је нешто пошло по злу у њеном односу са Вељком, да ли су се растали, да ли га је оставила, шта је истина видећемо у наредном периоду!

Сви мисле да је објава Верице Ракочевић упућена њеном супругу Вељку Кузманчевићу!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.