Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Весни Змијанац се погоршало здравствено стање? Отказала све наступе

Весна Змијанац се већ годинама бори са проблемима које јој изазива штитна жлезда

1678178667_b23436dae14cd2fc882b7cc8415b2abc426fd19f.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Музичка звезда Весна Змијанац отказала је наступе до даљњег због погоршања здравственог стања, преносе медији. Сутра би требало да сазна да ли ће морати на операцију, а извор близак певачици открио је детаље. 

- Весни није добро, не може да дође к себи. Има веома висок притисак, горњи иде чак до 250. Отказала је све наступе у наредном периоду, била је принуђена да то учини. Најближи су уз њу сада, труде се да јој максимално олакшају све, колико могу - изјавио је саговорник и додао:

- Још увек је код куће, а сутра ујутро иде на преглед. Тада би требало да сазна да ли је потребна операција и, уколико јесте, кад би јој била заказана.

Весна Змијанац је једном приликом говорила за медије о здравственом проблему који има годинама назад. 

- Ја се 15 година борим са штитном жлездом, али живим с тим. Многе жене је одстране, али ја се плашим операције. Немам разлога да идем под нож, јер није ништа страшно. Када бих се одлучила на тај корак, пре бих пристала да ме оперишу лекари у Србији, него у иностранству. Нашим докторима више верујем, некако су другарски настројени према пацијентима - изјавила је раније Весна за "Наше новине".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas