· · Коментари: 0

Вест о СМРТИ ЋЕРКЕ дочекала га је на снимању у Београду: Славни глумац због исте болести изгубио и ПРВУ СУПРУГУ, а онда је поново пронашао љубав

Пре него што је Пирс срео садашњу супругу, доживео је низ трагедија

1679903131_profimedia-0765287311-Pirs-Bronsnan.jpg
Пхото: Профимедиа

Пирс Броснан и његова супруга Кили Шеј Смит подржали су Полину Поришкову на важном догађају. Били су сасвим лежерно одевни сходно прилици јер је промоција била организована као дневно дружење манекенке и читалаца.
Броснан ових дана има доста обавеза због улоге у филму "Ттхе Фоур Леттерс оф Лове" редитељке Поли Стили, а драгоцено слободно време проводи са својом Кили што нимало није изненађење јер њих двоје важе за изузетно стабилан пар, пример онога што љубав и брак треба да престављају.

Пре него што је Пирс срео Кили Шеј Смит, доживео је низ трагедија.

"Ево гледам те, дете. У знак сећања на Шарлот и са срећним рођенданским жељама за моју драгу Марли Меј", гласи једна од порука коју је Броснан јавно упутио на годишњицу смрти своје ћерке Шарлот.

Шарлот је преминула у 42. години 28. јуна 2013. од рака јајника, од које је преминула и њена мајка Касандра Харис 1991. у 43. години и бака по мајци. Била је Касандрина ћерка из првог брака са Дермотом Харисом, а Броснан ју је усвојио и волео као своје биолошко дете, баш као и Кристофера, Касандриног сина и брата покојне Шарлот.

Фото: Профимедиа

Вест о смрти ћерке је славног глумца дочекала на снимању филма "Новембарски човек", у Београду. Остале су упамћене његове сузе са сета, али је као велики професионалац наставио са послом, док је вест о трагедији испратио речима: "Моја вољена ћерка Шарлот умрла је у недељу, 28. јуна, од последица рака јајника, окружена својом породицом, супругом Алексом, децом Изабелом и Лукасом и браћом Кристофером и Шоном. Шарлот се достојанствено и храбро борила са раком. Наша срца су сломљена због губитка наше дивне девојке. Молимо се за њу и да лек против опаке болести ускоро буде пронађен".

Причајући о смрти ћерке и супруге 2014. за "Станд Уп" истакао је да туга која настане док гледате вољену особу како губи битку са подмуклом болести, остаје трајни део вас.

Пирс Броснан се 1980. оженио Касандром Харис и са њом добио сина Шона који је ожењен Сањом Билић, продуценткињом из Херцеговине, са којом има двоје деце - једно од њих је поменута Марли Меј.

О Касандри је причао са много љубави: "Направила ме је мушкарцем какав сам, глумцем какав јесам, оваквим оцем. Заувек је уткана у сваки део мог бића. Са мном је ту сваког дана. То што сам упознао неког таквог, то је велики благослов (1992)".

Фото: Профимедиа

Броснана је био уз Касандру до последње секунде њеног живота. Глумац је 1994. срео модела Кили Шеј Смит са којом се венчао 2001. и са којом има двојицу синова Дилана и Париса, који се баве моделингом.

Љубав чувеног глумца и заносне Кили која се некада бавила моделингом, почела је деведесетих година. Могло је и тада да се наслути да ће њихова љубав трајати.

Нажалост, неки критикују Кили због изгледа па чак и кажу да није довољно атрактина за супруга којем се, за разлику од ње, не замерају ни вишак килограма ни боре ни било која физичка промена на коју није умун ико од нас.

"Обожавам сваку облину њеног тела. Она је најлепша жена у мојим очима. А и зато што је мајка моје деце. Поносан сам на њу и увек настојим да будем достојан њене љубави", рекао је једном приликом о својој супрузи.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.