Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Вештачка интелигенција изабрала НАЈЛЕПШЕ ЖЕНЕ на свету: Ево ко се нашао на ласкавој листи (ФОТО)

Иако се укуси разликују, погледајте ко се према мишљењу вештачке интелигенције нашао на овој листи

1704446273_Foto-Profimedia-Shutterstock1.jpg
Фото: Профимедиа, Схуттерстоцк
Oglas

Укуси су различити и то је једина истина око које сви можемо да се сложимо. Но, упркос томе већини је јасно шта је оку угодно видети, премда и ово варира у односу на део света из ког потичете. Тако је недавно избор за жену са најлепшим лицем на свету у 2023. години узбуркао страсти - титула је припала америчко-корејској певачици, глумици и водитељки Ненси Џуел Мекдони, познатијој једноставно као Ненси.

И док је овај избор допадљив Азијатима, лепа Корејка није тип лепоте на какав падају Европљани и Американци.

С друге стране, научници су 2022. утврдили да је жена са најлепшим лицем међу славним дамама, бар ако је веровати теорији златног пресека, глумица Џоди Комер. Пре ње исто то признање добила је манекенка Бела Хадид.

Но, људски фактор свакако често може да буде субјективан или пристрасан, а шта каже паметна технологија - ко су најлепше глумице света? Канал "Бинге Социетy" недавно је питао вештачку интелигенцију управо то - да изабере 20 најлепших филмских звезда на планети!

Па, хајде да видимо о коме је реч!

1. Скарлет Јохансон

 

2. Анђелина Џоли

3. Марго Роби

4. Пријанка Чопра

5. Гал Гадот

Поред прве петорке, ове даме су заузеле осталих 15 места:

6. Шарлиз Терон

7. Натали Портман

8. Блејк Лајвли

9. Лупита Њонго

10. Ема Вотсон

11. Џенифер Лоренс

12. Зендаја

13. Дипика Падуконе

14. Рејчел Мекадамс

15. Ева Мендез

16. Салма Хајек

17. Пенелопе Круз

18. Александра Дадарио

19. Лили Колинс

20. Џесика Алба

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas