Oglas
· · Komentari: 0

Veštačka inteligencija izabrala NAJLEPŠE ŽENE na svetu: Evo ko se našao na laskavoj listi (FOTO)

Iako se ukusi razlikuju, pogledajte ko se prema mišljenju veštačke inteligencije našao na ovoj listi

1704446273_Foto-Profimedia-Shutterstock1.jpg
Foto: Profimedia, Shutterstock
Oglas

Ukusi su različiti i to je jedina istina oko koje svi možemo da se složimo. No, uprkos tome većini je jasno šta je oku ugodno videti, premda i ovo varira u odnosu na deo sveta iz kog potičete. Tako je nedavno izbor za ženu sa najlepšim licem na svetu u 2023. godini uzburkao strasti - titula je pripala američko-korejskoj pevačici, glumici i voditeljki Nensi Džuel Mekdoni, poznatijoj jednostavno kao Nensi.

I dok je ovaj izbor dopadljiv Azijatima, lepa Korejka nije tip lepote na kakav padaju Evropljani i Amerikanci.

S druge strane, naučnici su 2022. utvrdili da je žena sa najlepšim licem među slavnim damama, bar ako je verovati teoriji zlatnog preseka, glumica Džodi Komer. Pre nje isto to priznanje dobila je manekenka Bela Hadid.

No, ljudski faktor svakako često može da bude subjektivan ili pristrasan, a šta kaže pametna tehnologija - ko su najlepše glumice sveta? Kanal "Binge Society" nedavno je pitao veštačku inteligenciju upravo to - da izabere 20 najlepših filmskih zvezda na planeti!

Pa, hajde da vidimo o kome je reč!

1. Skarlet Johanson

 

2. Anđelina Džoli

3. Margo Robi

4. Prijanka Čopra

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

5. Gal Gadot

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Pored prve petorke, ove dame su zauzele ostalih 15 mesta:

6. Šarliz Teron

7. Natali Portman

8. Blejk Lajvli

9. Lupita NJongo

10. Ema Votson

11. Dženifer Lorens

12. Zendaja

13. Dipika Padukone

14. Rejčel Mekadams

15. Eva Mendez

16. Salma Hajek

17. Penelope Kruz

18. Aleksandra Dadario

19. Lili Kolins

20. Džesika Alba

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas