Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДРАМА

(ВИДЕО) ПРОВАЉЕНА ЈЕ! Погледајте Џејдину РЕАКЦИЈУ на шамар Вила Смита, сви је ПРОЗИВАЈУ у коментарима

На мрежи су се појавили нови снимци са доделе Оскара, који показују реакцију Џејде Пинкет Смит на ударац који је Вил Смит упутио Крису Року на додели Оскара

1648801892________________________________________________________________________6545688846.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/michaelrapaport
Oglas

Вил је у недељу увече шокирао свет кад је ошамарио водитеља Криса на додели цењене награде, након што се комичар нашалио на рачун обријане главе Џејде Пинкет Смит.

Шали се са погрешним човеком

Крис, који је додељивао Оскара за најбољи документарни играни филм, одвојио је тренутак да направи неке необичне шале на сцени. Скренувши пажњу на Џејду, која је седела напред поред Вила и глумице Лупите Њонго, комичар се нашалио: „Џејда, волим те. Џи Ај Џејн 2, једва чекам да видим” — референца на главног лика Џи Ај Џејн, који такође има обријану главу.

Водитељ Крис наводно није знао да је Џејди дијагностикована алопеција , здравствено стање које узрокује губитак косе. Џејда је заколутала очима и изгледала изнервирано када се комичар нашалио на рачун њене обријане главе.

Прочитајте још: СНИМАК ЈЕ МОНТИРАН! Ево шта се заиста догодило на додели Оскара и шта је претходило ШАМАРУ (ФОТО)

Вил је, с друге стране, у почетку покушао да се смеје Крисовој шали. Делић секунде касније, међутим, направио је заокрет и изашао на сцену да би отворено ударио Криса по лицу.

„Ох, вау. Вау. Вил Смит ме је само одбио“, одговорио је Крис, што је наишло на смех публике.

Али Вил је наставио да шокира гледаоце када је викнуо: „Држи име моје жене даље од је***их уста."

Џејдина реакција

Телевизија није показала Џејдину реакцију на шамар или било какву интеракцију између ње и Вила пре тога, али сада се на мрежи појавио нови видео тог тренутка, у којем се чини да се Џејда смеје након што Вил ошамари Криса.

Сада већ вирални ТикТок клип, који је поделио глумац и комичар Мајкл Рапапорт, има наслов: „Ево угла који већина људи није видела! Погледајте Џејдину реакцију.”

На снимку, који је снимио неко ко седи иза пара, Џејда се нагиње напред у покрету који сугерише да се смеје након што је Вил отишао од Криса, који се може видети и чути како се шали на рачун шамара.

Али док Вил наставља да виче на Криса, Џејда изгледа збуњено као и остала публика, седи мирно док гледа директно у бину.

Неколико корисника Инстаграма брзо је у коментарима изразило своје мишљење о новом снимку.

„Насмејала се након што је Крис добио шамар... сад је одједном смешно“, гласио је један од топ коментара који има преко 4.000 лајкова. 

„Управо је направио будалу од себе и зашто се она још увек смеје?“ прокоментарисао је други.

„Она се смеје након што је добио шамар?? Озбиљно...” одјекну други.

Јавно извињење

Вил је у уторак издао изјаву извињења на Инстаграму, називајући његово понашање „неприхватљивим и неопростивим“. „Насиље у свим његовим облицима је отровно и деструктивно“, написао је он. „Шале на мој рачун су део посла, али шала о Џејдином здравственом стању је била превише за мене и реаговао сам емотивно.“

У међувремену, Џејда је једноставно поделила загонетну објаву на Инстаграму о „лечењу“. „Ово је сезона за лечење и ја сам ту због тога“, пише.

Академија је у среду објавила нову изјаву у којој тврди да је Вил "одбио" да напусти догађај након инцидента. Наводно је избегавао да прича о Крису до краја ноћи, након што се расплакао на сцени касније током емисије док је примао Оскара за најбољег глумца.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas