Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Вил Смит данас сазнаје да ли ће изгубити ОСКАРА: Мишљења су подељена

Вил Смит ће за неколико сати да сазна да ли ће изгубити Оскара

1649406243_67e1187cedb7cd8eca8ddea061c3888f109e67f9.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Мишљења Академије су подељена, док су једни за то да Вилу Оскар треба да остане, други сматрају да због инцидента који је направио награда треба да му се одузме.

Академија филмске уметности и науке треба ускоро да доносу и дефинитивну одлуку у вези са остајањем или одузимањем Виловог Оскара.

Вил је након удареног шамара Крису Року упутио извињење комичару, Академији и обожаваоцима. Такође је самостално дао оставку на Академији, а неколико његових пројеката је паузирано.

Прочитајте још: Аврил Лавињ се верила: Рекла "ДА" на месту које се сматра једним од најромантичнијих у Европи (ФОТО)

Било је неколико састанака на којима се полемисало о одузимању велике награде Вилу, али су мишљења подељења, прености Тхе Сун.

- Желим јавно да ти се извиним, Крис. Претерао сам и погрешио. Стидим се својих поступака и они нису у складу са тим какав човек желим да будем. Нема места насиљу у свету љубави и доброте, рекао је Вил, а онда је упутио извињење Америчкој академији за филм, која организује доделу Оскара: “Желим да се извиним и Академији, продуцентима шоуа, свима који су били тамо и свима који су гледали пренос. Извињавам се породици Вилијамс и својој "Кинг Рицхард" породици. Дубоко се кајем због свог понашања, које је бацило мрљу на једно дивно путовање свих нас. - рекао је Вил у званичном саопштењу.



 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas