Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИШЕ ОД ПРИЈАТЕЉСТВА? Ким Кардашијан је недавно отпутовала на Бахаме где Том Брејди има вилу

Ким је заинтересована да купи кућу близу Тома

1684231030_Collage-Maker-16-May-2023-11-54-AM-1659-Kim-i-TOM-bREJDI-PROFIMEDIA.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Ким Кардашијан и Том Брејди имају много тога заједничког. Осим што су обоје веома познати, богати и свеже разведени, обоје имају децу из претходних бракова и везе.

Како страни медији преносе, овај неочекивани двојац је склопио пријатељство након што је Ким одлучила да купи кућу у његовом ексклузивном кварту на Бахамима.

Ким је наводно тражила савет од Брејдија, пре него што је отишла да погледа потенцијалну некретнину. 42-годишња ријалити звезда, која је сингл од како се растала од Пита Дејвидсона прошлог августа, одлетела је на Бахаме овог викенда и примећена је како обилази ексклузивно одмаралиште, преноси Паге Сиx.

 

Извори тврде да су Том и Ким за сада у пријатељским односима, те да је КИм веома заинтересована да купи вилу у насељу које је само за чланове, међу којима је и Брејди.

''Она је тамо посматрала имовину већ неко време'', каже извор.

Џенифер Лопез, Алекс Родригез, Мајкл Џордан, Риз Витерспун такође поседују куће на овом ексклузивном локалитету. Брејди је купио кућу на Бахамима са својом бившом женом, Жизел Буншен. 

''Они имају много заједничких пријатеља'', каже извор близак Кардашијановима.

Корисници друштвених мрежа преплавили су интернет коментарима о потенцијалној романси:

- Бежи Томе, Бежи!!! саветовао га је један читалац, имплицирајући да ће на основу Киминих претходних веза, бити само питање времена када ће њихово пријатељство прерасти у нешто више.
Међутим, нису сви били тако негативни:
-То би била занимљива веза, тврдила је једна особа, док је друга напоменула:
- Волео бих да се ово деси!

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas