Oglas
· · Komentari: 0

VIŠE OD PRIJATELJSTVA? Kim Kardašijan je nedavno otputovala na Bahame gde Tom Brejdi ima vilu

Kim je zainteresovana da kupi kuću blizu Toma

1684231030_Collage-Maker-16-May-2023-11-54-AM-1659-Kim-i-TOM-bREJDI-PROFIMEDIA.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Kim Kardašijan i Tom Brejdi imaju mnogo toga zajedničkog. Osim što su oboje veoma poznati, bogati i sveže razvedeni, oboje imaju decu iz prethodnih brakova i veze.

Kako strani mediji prenose, ovaj neočekivani dvojac je sklopio prijateljstvo nakon što je Kim odlučila da kupi kuću u njegovom ekskluzivnom kvartu na Bahamima.

Kim je navodno tražila savet od Brejdija, pre nego što je otišla da pogleda potencijalnu nekretninu. 42-godišnja rijaliti zvezda, koja je singl od kako se rastala od Pita Dejvidsona prošlog avgusta, odletela je na Bahame ovog vikenda i primećena je kako obilazi ekskluzivno odmaralište, prenosi Page Six.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

 

Izvori tvrde da su Tom i Kim za sada u prijateljskim odnosima, te da je KIm veoma zainteresovana da kupi vilu u naselju koje je samo za članove, među kojima je i Brejdi.

''Ona je tamo posmatrala imovinu već neko vreme'', kaže izvor.

Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez, Majkl Džordan, Riz Viterspun takođe poseduju kuće na ovom ekskluzivnom lokalitetu. Brejdi je kupio kuću na Bahamima sa svojom bivšom ženom, Žizel Bunšen. 

''Oni imaju mnogo zajedničkih prijatelja'', kaže izvor blizak Kardašijanovima.

Korisnici društvenih mreža preplavili su internet komentarima o potencijalnoj romansi:

- Beži Tome, Beži!!! savetovao ga je jedan čitalac, implicirajući da će na osnovu Kiminih prethodnih veza, biti samo pitanje vremena kada će njihovo prijateljstvo prerasti u nešto više.
Međutim, nisu svi bili tako negativni:
-To bi bila zanimljiva veza, tvrdila je jedna osoba, dok je druga napomenula:
- Voleo bih da se ovo desi!

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas