Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Водитељка Бојана Ристивојевић у ПООДМАКЛОЈ ТРУДНОЋИ на музичком фестивалу: Стил за ДЕСЕТКУ! (ФОТО)

Популарна водитељка повукла се са малих екрана због одржавања трудноће

1626215688_vrnjacka_banja_karneval_13072021_0050.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Популарна телевизијска водитељка Бојана Ристивојевић, која је у последњој сезони постала ново лице Јутарњег програма на Првој телевизији, однедавно се повукла са малих екрана како би одржавала своју прву трудноћу.

Прочитајте још: "Фантазирам да доживим саобраћајну несрећу, у којој бих постала параплегичар": Потпуно здрави људи који желе да постану инвалиди (ВИДЕО)

Наиме, иако је име њеног изабраника још увек непознато јавности и водитељка не жели да га еспонира, Бојана Ристивојевић истакла је још почетком године да је заљубљена и да ужива у љубави. 


Фото: Ataimages

Недавно потом, у јавност је испливала информација да је водитељка у благословеном стању након чега је водитељка одлучила да се повуче и ужива у одржавању трудноће.

Управо ових дана водитељка Бојана Ристивојевић борави у Врњачкој бањи, где се тренутно одржава један велики музички фестивал који је окупио многобројне српске певаче поп и фолк музике.

Прочитајте још: Девојку напали на паркингу јер "не изгледа као инвалид": Њен жесток одговор је постао ХИТ на Интернету! (ФОТО/ВИДЕО)


Фото: Ataimages

Синоћ је усликана на овом фестивалу, у уској црвеној хаљини, са беж елегантним сандалицама на високу пету и црвеном ташницом. Уз то имала је савршену фризуру на валове и јак црвени кармин. Бојана Ристивојевић фотографисана је поред бине, далеко испред свих других гледалаца како би безбедно уживала у музици.

Прочитајте још: Тања Савић коначно је вратила децу у Србију, а овај најемотивнији тренутак промакао је свима (ВИДЕО)

Судећи према фотографијама из Врњачке бање, код Бојане Ристивојевић ускоро стижу роде, а трудноћа јој савршено прија јер изгледа никада боље.


Фото: Ataimages

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas