Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ПОЗНАТИ

Водитељка Јована ЈЕРЕМИЋ под Острогом у загрљају ћерке са СНАЖНОМ ПОРУКОМ: "Дошла сам, свети Василије..." (ФОТО)

Популарна водитељка објавила је неколико фотографија из манастира Острог

1658845250_jovana_jeremic_rodjendan_24102021_0041.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Протеклих дана популарна телевизијска водитељка Јована Јеремић боравила је на Црногорском приморју у друштву своје ћеркице. Након кратког предаха и одмора на обалама Јадранског мора, славна водитељка посетила је једну од навећих светиња православних верника, манастир Острог надомак Никшића.

Прочитајте још: Марина Висковић није изневерила фанове: Певачица наступала са повредом леђа, сви су мислили да је то део стајлинга (ФОТО)

Судећи по фотографијама, боравак у манастирском комплексу и те како је пријао овој водитељки, па је објавила и неколико фотографија, како са свештенством тако и са својом ћеркицом. Ипак, најупечатљивије су поруке које је Јеремићка послала својим париоцима на друштвеној мрежи Инстаграм.

Прочитајте још: Скупио преко МИЛИОН ПРАТИЛАЦА: Андрија Милошевић покорио мреже (ВИДЕО)

- Дошла сам, свети Василије, да се захвалим. Не да тражим. Само да се захвалим. Ми знамо. Хвала сто си увек био ту. Када никог није било. Вера и мера су направили Јовану Јеремић. Очеличили је и формирали у ЧОВЕКА. Све у животу можеш да купиш, осим душе. Са њом мораш да се родиш. Колико год велики да постанеш, мораш остати ЧОВЕК. Не исти. Квалитетнији. Нормалнији. На правом путу-путу ИСТИНЕ, МЕРЕ И ВЕРЕ. Путу ПРАВДЕ И ЗНАЊА. Путу ЗДРАВОГ И ПРАВОГ. ИСКРЕНОГ И ПЛЕМЕНИТОГ. ДОБРОГ, али НЕ И НАИВНОГ. Када постанеш корективни фактор друштва, не смес да поклекнес под притисцима. Не продај никад веру за вечеру. Бити добар човек је услов без којег би човечанство нестало или још горе… Постојало, али би људи постали нељуди и чудовишта-трговци душама, краљеви туге и весници пропадања. Глумимо Богове, а нисмо ни људи. Буди ЧОВЕК. То је ванвременска категорија. Једина која остане после свега. Јер , не заборавите, на крају, и пешак и краљ иду у исту кесу. Остају само наша дела која или зраче или мраче - навела је водитеља у дугој поруци у опису својих фотографија.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas