Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Волела би да се УДА у некој шуми": Мајка Теодоре Џехверовић открила како је њена ЋЕРКА замислила своје венчање

Мама Џехва је са својом мезимицом причала о свадби

1667640687_Foto-Printscreen-Instagram-teodoradzehverovic-mamadzehvaprivatni1.png
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - теодорадзехверовиц, мамадзехваприватни1
Oglas

Теодора Џехверовић и Нино Челебић су већ неко време у емотивној вези. Певачица је признала како би волела да изговори судбоностно "да" свом изабранику, а тим поводом се огласила и њена мајка и рекла како зна да би Теодора желела малу свадбу са најближом породицом и пријатељима.

"Ја не знам да планира да се уда наредне године. Можда и хоће, али нисмо о томе причале. Свакако, оно што знам, а што ми је она рекла јесте да не жели огромну свадбу, већ хоће да то буде у ужем кругу људи, пријатеља, фамилије. Да има неку лепу венчаницу, и још ми је рекла да би волела да се уда у некој шуми. То јој је сад занимљиво. Видећемо колико ће да је држи све то што је замислила", рекла је мама Џехва.

Прочитајте још: Сека Алексић проговорила о највећем бламу: "Побегла сам и почела да вриштим"

Она је открила да за зета нема ништа лоше да каже и да је Нино јако фин дечко.

"Нино је фин дечко, стварно немам лошу реч за њега. Ја сам Теодори рекла да ће мени сваки зет одговарати само ако њу воли, поштује, цени и подржава. Он сад игра у Сомбору, па је она често код њега. Упознала сам и његове родитеље. Стварно су дивни људи, што се каже, баш су на месту. Обоје су били професори музике у школи. То је једна складна, фина, дивна породица", рекла је Гоца.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas