Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Волела бих да будем кума наредне ПАРАДЕ ПОНОСА": Открила је Сека Алексић, па додала - "Имам само један број у телефону"

Певачица искрено о ЛГБТ заједници и особи која ју је блокирала

1664000640_as.jpg
Фото: Станислав Закић
Oglas

Певачица Сека Алексић признала је да блокира људе који дођу до њеног телефона:

- Ја имам само један број телефона, годинама је тако. Мало дуже сам на естради, па и сама комуницирам са медијима, а не само ПР. Блокирам људе који некако дођу до мог броја телефона - казала је Сека Алексић пред нашим камерама, рекла је Алексићева за "Блиц", па додала да ју је један колега блокирао:

- Једна јавна особа ме је блокирала, а хтела сам да уђем на профил те особе на Инстаграму. Било ми је пресмешно, па сам стално улазила на тај профил да видим да ли сам и даље блокирана. Онда сам видела да више нисам, да ме је та особа одблокирала. Зашто је то урадила? Вероватно нема тако добре фотографије као што ја имам. Мушкарац је у питању, колега.

Прочитајте још: Британска инфлуенсерка са НАЈВЕЋИМ грудима лет провела у КУХИЊИ: Путницима је било непријатно да је гледају (ФОТО)

Испричала је да телефон даје деци, али да им ограничава коришћење друштвених мрежа:

- Деци дајем телефон. Они су мали, често им испадне, па им не дајем баш често. Деци не знам да ли ћу ограничити коришћење друштвених мрежа, јако је тешко, Јакова рецимо занима ТикТок. Треба допустити, али дозирано. Јаков је зрелији за своје године, као да нема 6 - наводи Сека.

Прочитајте још: Животна ПРИЧА македонске музичке диве: Иза себе има ДВА брака, а бивши су јој најбољи пријатељи (ФОТО)

Открила је због чега раније није давала подршку ЛГБТ заједници:

- Годинама се нисам нешто посебно изјашњавала на тему ЛГБТ заједнице и Параде поноса. Мислила сам да, ако некоме не можеш дати праву подршку, да то буде на прави начин, онда боље немој ништа. Ја сам неко ко људе дели само на добре и лоше. За мене не постоје никакве друге поделе. Имам много пријатеља који су геј и иду у цркву. Ту не видим ништа лоше. Никад нисам одуђивала то. Људи и треба да се воле, да деле доброту коју имају - била је искрена певачица, па открила да би волела да буде кума следеће Параде поноса.

- Да, ја сам увек ту за дружења, људе који ме воле. Немам ништа против тога. То су природни ставови. Певаћу свуда где људи воле моју музику - геј парада, клуб, где год. Снимам нове песме, које ће да се пласирају наредне године. Арена је заказана за мој рођендан. Планирам да направим ремиксе старих песама, диско албум - закључила је Сека за поменути медиј.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas