· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Воли своје ОБЛИНЕ, али воли и ФОТО-ШОП! Певачица СЕКА АЛЕКСИЋ се заиграла са уређивањем фотографија? (ФОТО)

Популарна певачица редовно објављује фотографије на Инстаграму.

1640383118_seka_aleksic_12102019_0010.jpg
Фото: Ataimages

Популарна певачица народне музике Сека Алексић, која се однедано опробала и у улози водитељке у кулинарско шоу програму "Мајке и снајке" изградила је имиџ жене која јако води рачуна о свом изгледу, редовно тренира, али поносно и показује своје заносне облине.

Прочитајте још: Свака веза пролази кроз ПЕТ ФАЗА, али већина парова остане заглављено у ТРЕЋОЈ


Фото: InstagramScreenshot/seka_aleksic

Ипак, иако то многи можда нису очекивали од Секе Алексић, која се никад аније срамила ни вишка килограма које је поносно носила, певачица је очигледно потегла за фотошопом. Наиме, певачица је објавила фотографију из своје куће, тачније из кухиње на којој позира наслоњена на радни кухињски део са својим млађим сином Јованом.

Прочитајте још: Отац му је био један од наших најпознатијих глумаца, а ево како изгледа мајка Срђана Тодоровића (ФОТО)

Пре објављивања фотографије, Сека Алексић је, по свему судећи, покушала да истањи своје бутине, али није водила рачуна да су се врата од кухињских елемената истовремено искривила.

За кратко време ова фотографија постала је вирална, а Сека Алексић нашла се на списку наших познатих личности које не могу без фото-шопирања.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.