· · Komentari: 0
POZNATI

Voli svoje OBLINE, ali voli i FOTO-ŠOP! Pevačica SEKA ALEKSIĆ se zaigrala sa uređivanjem fotografija? (FOTO)

Popularna pevačica redovno objavljuje fotografije na Instagramu.

1640383118_seka_aleksic_12102019_0010.jpg
Foto: Ataimages

Popularna pevačica narodne muzike Seka Aleksić, koja se odnedano oprobala i u ulozi voditeljke u kulinarsko šou programu "Majke i snajke" izgradila je imidž žene koja jako vodi računa o svom izgledu, redovno trenira, ali ponosno i pokazuje svoje zanosne obline.

Pročitajte još: Svaka veza prolazi kroz PET FAZA, ali većina parova ostane zaglavljeno u TREĆOJ


Foto: InstagramScreenshot/seka_aleksic

Ipak, iako to mnogi možda nisu očekivali od Seke Aleksić, koja se nikad anije sramila ni viška kilograma koje je ponosno nosila, pevačica je očigledno potegla za fotošopom. Naime, pevačica je objavila fotografiju iz svoje kuće, tačnije iz kuhinje na kojoj pozira naslonjena na radni kuhinjski deo sa svojim mlađim sinom Jovanom.

Pročitajte još: Otac mu je bio jedan od naših najpoznatijih glumaca, a evo kako izgleda majka Srđana Todorovića (FOTO)

Pre objavljivanja fotografije, Seka Aleksić je, po svemu sudeći, pokušala da istanji svoje butine, ali nije vodila računa da su se vrata od kuhinjskih elemenata istovremeno iskrivila.

Za kratko vreme ova fotografija postala je viralna, a Seka Aleksić našla se na spisku naših poznatih ličnosti koje ne mogu bez foto-šopiranja.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.