Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ВОЗИМ ПО 300 КИЛОМЕТАРА И ПЛАЧЕМ": Харис Џиновић не крије разочарење због развода

Харис и Мелина Џиновић су одлучили да ставе тачку на брак после 24 године

1711971872_Foto-Ataimages.rs-HAris-i-Melina3.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Харис и Мелина Џиновић одлучили су да ставе тачку на свој брак, а певач протеклих дана износи бројне оптужбе на рачун бивше жене.

Харис не крије да је разочаран, али ово није први пут да пати због љубави. Наиме, он је једном приликом за "Блиц" открио да је много пута био повређен.

- Некад ме опали нека туга, нека сета неку песму или чујем случајно или ја наменски окренем и онда знам, возим по 300 километара и плачем - рекао је Харис који истиче да је имао трагичне љубави.

- Било је ту љубави. Све су те љубави биле трагичне. Свака је љубав била трагична, свака. Шта ја знам, али оне које сам волео нису мене хтеле. Шта ћу, а ја кефао за њима. Патио к'о коњ, па ти немаш појма какве су моје патње биле, ма муке Исусове, шта је теби. Поред мене пролазе девојке које би са мном али ја то ништа не видим, ја имам овако као коњ кад му ставиш оне наочнице да иде право, да не гледа лево-десно, тако сам ја управио некога. Али ко мене хоће, неће, шта ја знам, али никад та љубав није била доречена -рекао је једном приликом Харис за "Блиц ТВ".

"Мелина ме је издала"

Подсетимо, Харис је недавно рекао да се Мелина већ дуже време не чује са њиховим заједничким сином Каном.

- Јако сам разочаран, тиме што сам ја издан, ово је класична издаја, удар на породицу, а породица је светиња. Овде је породица растурена без икаквог разлога, ја га немам, ја нисам допринео разбијању породице. Није мени жао новца, мени је жао непоштовања, незахвалности, жао ми је те издаје, продаје - рекао је Харис за Хyпе и додао:

- Са сином се није чула месец и по дана, красна мајка. Син је веома љут на њу.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas