Oglas
· · Komentari: 0

"VOZIM PO 300 KILOMETARA I PLAČEM": Haris Džinović ne krije razočarenje zbog razvoda

Haris i Melina Džinović su odlučili da stave tačku na brak posle 24 godine

1711971872_Foto-Ataimages.rs-HAris-i-Melina3.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Haris i Melina Džinović odlučili su da stave tačku na svoj brak, a pevač proteklih dana iznosi brojne optužbe na račun bivše žene.

Haris ne krije da je razočaran, ali ovo nije prvi put da pati zbog ljubavi. Naime, on je jednom prilikom za "Blic" otkrio da je mnogo puta bio povređen.

- Nekad me opali neka tuga, neka seta neku pesmu ili čujem slučajno ili ja namenski okrenem i onda znam, vozim po 300 kilometara i plačem - rekao je Haris koji ističe da je imao tragične ljubavi.

- Bilo je tu ljubavi. Sve su te ljubavi bile tragične. Svaka je ljubav bila tragična, svaka. Šta ja znam, ali one koje sam voleo nisu mene htele. Šta ću, a ja kefao za njima. Patio k'o konj, pa ti nemaš pojma kakve su moje patnje bile, ma muke Isusove, šta je tebi. Pored mene prolaze devojke koje bi sa mnom ali ja to ništa ne vidim, ja imam ovako kao konj kad mu staviš one naočnice da ide pravo, da ne gleda levo-desno, tako sam ja upravio nekoga. Ali ko mene hoće, neće, šta ja znam, ali nikad ta ljubav nije bila dorečena -rekao je jednom prilikom Haris za "Blic TV".

"Melina me je izdala"

Podsetimo, Haris je nedavno rekao da se Melina već duže vreme ne čuje sa njihovim zajedničkim sinom Kanom.

- Jako sam razočaran, time što sam ja izdan, ovo je klasična izdaja, udar na porodicu, a porodica je svetinja. Ovde je porodica rasturena bez ikakvog razloga, ja ga nemam, ja nisam doprineo razbijanju porodice. Nije meni žao novca, meni je žao nepoštovanja, nezahvalnosti, žao mi je te izdaje, prodaje - rekao je Haris za Hype i dodao:

- Sa sinom se nije čula mesec i po dana, krasna majka. Sin je veoma ljut na nju.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas