Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Вратићу се када будем спремна": Најтраженија манекенка се 15 година бори са болешћу - овако сада изгледа

Бела Хадид је недавно проговорила о томе са чиме се годинама суочава

1692706116_profimedia-0758673940.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Бела Хадид слови за једну од најбоље обучених жена на свету, а чувени магазин "ГQ" недавно ју је ставио на прво место, на листи најстилизованијих људи на свету. Магазин Белу описује као неког ко може да обуче буквално све и да јој добро стоји, па чак и мушку одећу. Такође, она је проглашена и најлепшом женом на свету, а сада се суочава са тешком болешћу.

Недавна искрена објава супермодела открива њену борбу са болешћу, такође откривајуц́и скривене изазове иза њене гламурозне личности. У својој искреној поруци, Бела говори о проблемима и физичким и емоционалним. Њена прича постаје инспиративан доказ отпорности и унутрашње снаге која може да цвета усред невоља.

На Инстаграму, Бела је поделила дирљив пост који је показао њену снагу и отпорност у суочавању са 15 година дугом борбом која је остала углавном невидљива за свет. Поред пројекције слајдова која садржи колекцију медицинских извештаја који обухватају године и погледе на њене недавне третмане, дала је 59,3 милиона пратилаца увид у њено мучно путовање.

Наиме, Бела је имала симптоме лајмске болести већ нешто више од годину дана. Жалила се на континуирани умор, проблеме са памћењем, проблеме са пажњом, потешкоће са спавањем и депресију.

- Ако бих морала да прођем кроз све ово поново, да дођем овде, до овог тачног тренутка у којем сам сада, са свима вама, коначно здрава, урадила бих све поново. То ме је учинило оним што сам данас. - поручила је Бела.

- Често се занемарује утицај хроничне болести на нечије самопоуздање и ментално благостање. Бела је елоквентно описала емоционална превирања која је претрпела док је настојала да одржи своју каријеру и испуни своје одговорности док се борила са исцрпљујуц́им симптомима.

- Живот у овој држави, погоршавајуц́и се временом и радом док сам покушавала да направим мене, моју породицу и људе који ме подржавају, узео је данак на мене на начине које не могу да објасним - открила је она.

Док се Бела повлачи из рефлектора да би дала приоритет свом здрављу и благостању, њена последња порука одише захвалношц́у и одлучношц́у. Она изражава искрену захвалност свом посвец́еном тиму, лекарима који су је подржавали и њеној непоколебљивој бази обожаватеља. Обец́авајуц́и да ц́е се вратити, рекла је: "Вратиц́у се када будем спремна."

Међутим, прошла је трновит пут како би дошла до титуле најлепше манкенке. Најпре ју је мајка терала на бизарне ствари како би увек била савршена. Наиме, Јоланда Хадид је своју ћерку са 14 година послала на операцију носа, али то није било све. Гледаоци "Домаћица" и те како су могли да виде да Јоланда фаворизује Ђиђи јер јој је више налик, док је за Белу у прошлости важило да је "ружнија сестра", о чему је и сама проговорила. Тада је уједно признала и да је са 14 оперисала нос, а бројни извори блиски породици сведочили су да је управо Јоланда та која је на томе инсистирала јер јој је сметало што личи на оца.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas