Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗА ЊИХОВУ СУ ЉУБАВ ЗНАЛИ СВИ: Волео је до ЗАДЊЕГ ДАХА, а онда je сазнала ЈЕЗИВУ ИСТИНУ

Заједно су глумили у девет филмова, а за њихову су љубав знали сви - иако он никад није оставио своју супругу. Кетрин Хепберн и Спенсер Трејси заједно су били 26 година, али никад заправо, ни званично.

1711619170_SDF.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Њихова је веза била јавна тајна, али Спенсер Трејси, традиционални католик ирских корена, није могао да поднесе грижу савести која би уследила због развода брака са његовом женом Луиз, са којом је имао двоје деце.

Кетрин Хепберн је једна од највећих икона Холивуда икад, али за њега, како је рекла, учинила би све јер је био "апсолутно неодољив". Када су се упознали, Трејси је већ био познати прељубник. Од супруге Луизе давно се отуђио, поготово након што су схватили да је њихов син Џон рођен глув.

Имао је афере са Селеном Ројл, Бети Ханом, Лоретом Јанг, Ингрид Бергман, Џоан Крафорд, Бет Дејвис... А након што су почели своју аферу, није био веран ни Кетрин.

"Зашто до ђавола не нађеш неког типа са којим ћеш се венчати и имати породицу? Кад остариш бићеш сасвим сама", рекао јој је редитељ Кларенс Браун, на шта је Хепберн рекла: "Да, и сећаћу се ових забавних времена."

Иако је знала да никад неће оставити своју жену због ње, Кетрин са тим није имала проблема.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @oldhollywood_dreams

"Била сам потпуно независна и никада нисам желела да се удам. Хтела сам сама да крчим свој пут", рекла је глумица. До данас не постоји нити једна њихова заједничка фотографија која није исечак из једног од заједничких филмова. Морали су да пазе да их не виде заједно јер су и њихове продукцијске куће тражиле да не праве скандал и не излазе у јавност са својом везом.

Трејси се никада није развео, али последње године свог живота није живео са Луиз. За њега се бринула Кетрин, која је због њега узела петогодишњу паузу од своје каријере. Тек тада су први пут живели заједно. Била је уз њега када је преминуо, али из поштовања према његовој породици није била на сахрани.

Након тога, назвала је његову жену и понудила јој да буду пријатељице. Она јој је рекла: "Али, ја сам мислила да си ти само трач", на шта је Кетрин полудела.

"Након скоро 30 година, трач? Била је то дубока рана. Скоро 30 година Спенс и ја смо се познавали, делили добро и лоше. Неки трач. Тиме што никад није признао да постојим, она је остала његова жена. Она је слала божићне честитке. Спенсер, кривац. Она, жртва. Ја нисам раскинула њихов брак. То се догодило пуно пре него што сам ја дошла", написала је Кетрин у аутобиографији коју је објавила тек након Луизине смрти. То је био први пут да је јавно признала аферу са Трејсијем.

"Зашто сам цело то време била са њим? Искрено, не знам. Могу само да кажем да никад нисам могла да га оставити. Те године су једноставно пролетеле, и за мене су биле савршено срећне", рекла је у једном интервјуу.

(Блиц жена)

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas