Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕКАД И САД

За њим девојке уздишу, један је од најпопуларнијих певача данашњице, а ево како је ИЗГЛЕДАО на почетку каријере (ФОТО/ВИДЕО)

Данас важи за најпожељнијег нежењу

1600423982_crveni_krst_24062020_0015.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Саша Ковачевић, један је од најпопуларнијих и најпожељнијих певача на нашим просторима. Његове песме су велики хитови.

Прочитајте још: Илда Шаулић отворила душу: Последње две године биле су ми најтеже

Увек је, шармантан, насмејан и елегантан. На телевизији се први пут појавио 2004. године на фестивалу Сунчане скале са песмом "Једина си вредела" и одмах привукао пажњу публике, која је помно почела да прати каријеру овог певача.

Две године касније снима песму "Рука за спас", која је уједно најављивала и његов први албум, а нумера је тада проглашена и за хит године. 2007. године, проглашен је за откриће године, затим следе награде Мелос естраде, награда Београдски победник за поп певача године.

Фото: Yоутубе принтсцреен/САСА КОВАЦЕВИЦ .ТВ

Крајем 2008. године изашао је и његов први дует, са Емином Јаховић "још ти се надам".

Последњих година Сашине песме попут "Замало твој", ""Живим да те волим", "Без тебе ме нема" и многе друге, броје милионске прегледе, а успео је да се пробије и на страно тржиште, па је песме "Температура", "Кажеш не" и најновију нумеру "Афера" и "Пантера" , отпевао на шанском.

Веома је активан на Инстраграму, па често можемо да видимо фотографије на којима истиче своју заносну фигуру због које жене уздишу. У срећној је вези са Зораном Тасовац.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yоу аре со беаутифул то ме, цан’т yоу сее...!? ❤️

А пост схаред бy Саса Ковацевиц (@сасхаковацевиц) он

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas