Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Заблистала на Богдановићевом рођендану: Све очи биле су упрте у Јелисавету Орашанин (ФОТО)

Поново је перфектна фигура глумице била у центру пажње

1661325769_jelisaveta.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/јагоденамагли
Oglas

Кошаркаш Богдан Богдановић напунио је 30 година. Тим поводом, организовао је гламурозну представу којој су присуствовали многи бпријатељи, међу којима су били Милош Теодосић и Јелисавета Орашанин.

Глумица се појавила у црној хаљини која је привукла све погледе. Гола леђа, дубок изрез са предње стране савршено су истакли манекенски струк и дуге ноге Јелисавете.

Орашанинова се одлучила за тамне тонове, па је одабрала црне папуче са потпетицом и чарапе у истој боји. Сви се питају како јој успева да изгеда савршено, с обзиром да је имала два порођаја. Она је једном приликом испричала да је након рођења другог детета потражила помоћ нутриционисте како би се решила неколико килограма:

Прочитајте још: Драстична промена имиџа: Александра Пријовић у издању каквом је до сада нисте видели (ФОТО)

"Захваљујући нутриционисткињи брже сам дошла до здравијег начина живота и исхране. Јеловник, пре свега, базирам на поврћу богатом влакнима, а уз то уносим и сложене угљене хидрате и протеине. Не волим дијете, оне су крајње средство ком прибегавам зато што дају краткорочне резултате. Верујем да је добро осмишљена исхрана боља од сваке дијете", рекла је за "Хит Информер". Додала је да су деца њен вид теретане:

"Деца су моја теретана. Али буквално. Они су моји приватни тренери. Кад сам са њима, не седам. Сматрам да и то утиче на килажу", објаснила је Јелисавета и додала да јој је и "реформер пилатес" много помогао да се врати у пређашњу форму. "Ова рекреација савршено обликује тело, потпомаже концентрацију, топи килограме, али и успоставља унутрашњи баланс, што је мени преко потребно. Мој тренинг пођеднако оптерећује обе стране тела и целокупну мускулатуру, чиме се калорије брже топе, а тело савршеније обликује".

Прочитајте још: Милица Павловић није остала имуна: Саша Ковачевић објавио снимак из теретане, певачица реаговала (ФОТО)

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas