· · Komentari: 0

Zablistala na Bogdanovićevom rođendanu: Sve oči bile su uprte u Jelisavetu Orašanin (FOTO)

Ponovo je perfektna figura glumice bila u centru pažnje

1661325769_jelisaveta.jpg
Foto: Instagram/printskrin/jagodenamagli

Košarkaš Bogdan Bogdanović napunio je 30 godina. Tim povodom, organizovao je glamuroznu predstavu kojoj su prisustvovali mnogi bprijatelji, među kojima su bili Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin.

Glumica se pojavila u crnoj haljini koja je privukla sve poglede. Gola leđa, dubok izrez sa prednje strane savršeno su istakli manekenski struk i duge noge Jelisavete.

Orašaninova se odlučila za tamne tonove, pa je odabrala crne papuče sa potpeticom i čarape u istoj boji. Svi se pitaju kako joj uspeva da izgeda savršeno, s obzirom da je imala dva porođaja. Ona je jednom prilikom ispričala da je nakon rođenja drugog deteta potražila pomoć nutricioniste kako bi se rešila nekoliko kilograma:

Pročitajte još: Drastična promena imidža: Aleksandra Prijović u izdanju kakvom je do sada niste videli (FOTO)

"Zahvaljujući nutricionistkinji brže sam došla do zdravijeg načina života i ishrane. Jelovnik, pre svega, baziram na povrću bogatom vlaknima, a uz to unosim i složene ugljene hidrate i proteine. Ne volim dijete, one su krajnje sredstvo kom pribegavam zato što daju kratkoročne rezultate. Verujem da je dobro osmišljena ishrana bolja od svake dijete", rekla je za "Hit Informer". Dodala je da su deca njen vid teretane:

"Deca su moja teretana. Ali bukvalno. Oni su moji privatni treneri. Kad sam sa njima, ne sedam. Smatram da i to utiče na kilažu", objasnila je Jelisaveta i dodala da joj je i "reformer pilates" mnogo pomogao da se vrati u pređašnju formu. "Ova rekreacija savršeno oblikuje telo, potpomaže koncentraciju, topi kilograme, ali i uspostavlja unutrašnji balans, što je meni preko potrebno. Moj trening podjednako opterećuje obe strane tela i celokupnu muskulaturu, čime se kalorije brže tope, a telo savršenije oblikuje".

Pročitajte još: Milica Pavlović nije ostala imuna: Saša Kovačević objavio snimak iz teretane, pevačica reagovala (FOTO)

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.