Oglas
· · Komentari: 0

Milica Pavlović nije ostala imuna: Saša Kovačević objavio snimak iz teretane, pevačica reagovala (FOTO)

Ostavila je vrlo zanimljiv komentar ispod objave

1661323634_Collage-Maker-24-Aug-2022-08.45-AM.jpg
Foto: Ata images, Instagram/printskrin/sashakovacevic
Oglas

Saša Kovačević važi za jednog od najzgodnijih pevača na domaćoj javnoj sceni. Tvrdi da vodi računa šta jede i redovno vežba. U to imamo prilike da se uverimo kada okači poneku fotografiju ili video zapis.

Nedavno je objavio snimak neposredno nakon vežbanja, na kom se ocrtao svaki izvajani mišić na pevačevom telu. Pripadnice lepšeg pola nisu ostale imune na ovaj prizor, a među njima je i pevačica Milica Pavlović.

Pročitajte još: Drastična promena imidža: Aleksandra Prijović u izdanju kakvom je do sada niste videli (FOTO)

- Alo, komšija zvaću vatrogasce! - napisala je Pavlovićeva. Milica i Saša žive u istom luksuznom naselju. Sašu je ovo jako nasmejalo.

Foto: Instagram/printskrin/sashakovacevic

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas