Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Загрљај МЕГАН МАРКЛ и тинејџерке опкружио ПЛАНЕТУ: Ево шта јој је војвоткиња рекла (ВИДЕО)

Веома дирљив моменат који ће млада девојка памтити до краја живота

1662975149_profimedia-0721683470.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Меган Маркл је прошле недеље у Виздору пришла једној тинејџерки која је стајала испред замка сатима. Меган је била веома фина према њој, па је цео моменат многима био јако дирљив. 

Њих две су попричале, а затим ју је девојчица загрлила. Амелка Зак има 14 година и са пријатељима је дошла испред замка. Позвала је Меган, која јој је одмах пришла и питала је како се зове. Након одговора Меган је рекла: "Амелка, баш дивно".

 „Хвала што сте овде, то много значи породици. Ценимо то", рекла је војвоткиња у наставку разговора. Питала ју је и колико дуго чекају, на шта је Амелка одговорила да су ту већ два сата.

"О Боже. Океј, надам се да ћете се ускоро моћи вратити кући, ценимо што сте овде", истакла је Меган.

Прочитајте још: Принц Хари емотивним речима опростио се од баке, краљице Елизабете: Присетио се тренутака када је први пут срела његову децу

Након тога Амелка је питала Меган да ли може да је загрли, на шта је она одговорила "Наравно", па је уследио моменат за памћење.

Тинејџерка је касније изјавила како је хтела да Меган пружи подрпшку у тешким тренуцима и да јој стави до знања да је добродошла. 

 

@иззyцхар97 Меетинг Мегхан, wхат а беаутифул соул. Wе лове анд суппорт yоу 💜 #мегханмаркле #мегхан #wиндсор ♬ оригинал соунд - Исабелле Цхартерс

Многи полемишу о искрености овог чина. Неки кажу да је ово била само добра глума, док други причају да је Меган ово урадила од срца. Било како било, она је била на врхунцу задатка и понела се баш онако како је у том тренутку било потребно. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas