Oglas
· · Komentari: 0

Zagrljaj MEGAN MARKL i tinejdžerke opkružio PLANETU: Evo šta joj je vojvotkinja rekla (VIDEO)

Veoma dirljiv momenat koji će mlada devojka pamtiti do kraja života

1662975149_profimedia-0721683470.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Megan Markl je prošle nedelje u Vizdoru prišla jednoj tinejdžerki koja je stajala ispred zamka satima. Megan je bila veoma fina prema njoj, pa je ceo momenat mnogima bio jako dirljiv. 

NJih dve su popričale, a zatim ju je devojčica zagrlila. Amelka Zak ima 14 godina i sa prijateljima je došla ispred zamka. Pozvala je Megan, koja joj je odmah prišla i pitala je kako se zove. Nakon odgovora Megan je rekla: "Amelka, baš divno".

 „Hvala što ste ovde, to mnogo znači porodici. Cenimo to", rekla je vojvotkinja u nastavku razgovora. Pitala ju je i koliko dugo čekaju, na šta je Amelka odgovorila da su tu već dva sata.

"O Bože. Okej, nadam se da ćete se uskoro moći vratiti kući, cenimo što ste ovde", istakla je Megan.

Pročitajte još: Princ Hari emotivnim rečima oprostio se od bake, kraljice Elizabete: Prisetio se trenutaka kada je prvi put srela njegovu decu

Nakon toga Amelka je pitala Megan da li može da je zagrli, na šta je ona odgovorila "Naravno", pa je usledio momenat za pamćenje.

Tinejdžerka je kasnije izjavila kako je htela da Megan pruži podrpšku u teškim trenucima i da joj stavi do znanja da je dobrodošla. 

 

@izzychar97 Meeting Meghan, what a beautiful soul. We love and support you 💜 #meghanmarkle #meghan #windsor ♬ original sound - Isabelle Charters

Mnogi polemišu o iskrenosti ovog čina. Neki kažu da je ovo bila samo dobra gluma, dok drugi pričaju da je Megan ovo uradila od srca. Bilo kako bilo, ona je bila na vrhuncu zadatka i ponela se baš onako kako je u tom trenutku bilo potrebno. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas