· · Коментари: 0
ОСКАР 2023.

ЗАСЛУЖЕНО: Оскар за Најбољу главну мушку улогу отишао је у руке ОВОГ ГЛУМЦА (ФОТО)

''Дакле, овако изгледа мултиверзум!''

1678693659_profimedia-0762353517-Brendon-Frejzer.jpg
Пхото: Профимедиа

Брендон Фрејзер (54) добио је свог првог Оскара за улогу морбидно гојазног учитеља, у филму ''Тхе wхале'' (''Кит''), преноси ТхеГуардиан. Фрејзер је освојио све симпатије публике и колега још прошле године, након премијере овог остварења.
Понео је кући Оскара, победивши у овој категорији Елвисовог- Остина Батлера и Колина Фарела, који је био номинован за изведбу у филму ''Бансхеес оф Инисхерин’'.

Улога у ''Киту'', донела је овом глумцу најпознатијем по серијалу ''Мумија'' мноштво награда, укључујући и оне за: најбољег глумца на САГ (Сцреен Ацторс Гуилд аwардс), као и Цритицс’ Цхоице награде, као и номинације за најбољег глумца на Бафта и Златном глобусу. Фрејзер је одбио да се појави на додели златних Глобуса, након навода  из 2018. да је некадашњи председавајући ове доделе сексуално напаствовао 2003.године. Филип Берк је ту тврдну назвао ''потпуном измишљотином''. Интерна истрага закључила је да је Берк ипак ''неприкладно додирнуо'' глумца.

Фото: Профимедиа

Током преузимања златне статуе, емотивни Фрејзер је изашао на сцену узвикујући:

'' Дакле, овако изгледа мултиверзум!''

Он је такође одао почаст редитељу филма, Дарену Арнофоском и писцу Семјуелу Хантеру, рекавши:

'' Оголили сте своја срца величине кита да бисмо могли да видимо ваше душе''

Свој говор је завршио дотичући се својих раних година у индустрији:

'' Почео сам да себавим овим послом пре 30 година, рекао је, ствари ми нису ишле лако, али неке ствари нисам ценио на време, док нису престале''.

Захвалио се и свој тројици синова, и ''својој првој сапутници'' Афтон Смит.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.