Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
глумица

Зашто је Хурем напустила познату серију? Продуцент након осам година открио детаље

Сви се и даље сећамо популарне серије, "Сулејман Величанствени".

1635859858_profimedia-0500598235.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Мерјем Узерли, султанија Хурем из хит серије „Сулејман Величанствени“, изненада је прекинула снимање у мају 2013. године, напустила Истанбул и отпутовала у Берлин. Без објашњења. Разлог због кога је на цедилу оставила екипу пројекта који је рушио све рекорде гледаности откривен је тек недавно.

Гостујући у једној емисији на „Јутјубу“, Тимур Савџи, продуцент „Величанственог столећа“, рекао је да је немачка глумица турског порекла патила од поремећаја у психологији познатог као синдром сагоревања. Више није могла да издржи огроман притисак и једноставно је отишла.

Прочитајте још: ЗАР ДА СЕ СМЕЈЕ НАКОН ШТО ЈЕ УПУЦАО КОЛЕГИНИЦУ? Супруга Алека Болдвина окачила фотографију и РАЗБЕСНЕЛА америчку јавност (ФОТО)

Реч је о врло озбиљном менталном и физичком проблему који почиње наизглед безазленим симптомима као што су губитак ентузијазма и енергије, замор, неодређени болови, а потом се претвара у хроничан стрес праћен несаницом, главобољом, високим притиском, падом имунтитета, поремећајима концентрације, депресијом, нападима панике...

Снимање серија траје по цео дан, што захтева војничку дисциплину и добру самоконтролу. Међутим, Мерјем је на крају, али и на врхунцу популарности, доживела нервни слом. Све се одразило и на њен љубавни живот – вереник ју је оставио док је била у другом стању, а причало се и да је покушала да изврши самоубиство скоком са терасе.

Срећом, психички проблеми сада су далека прошлост. Глумица, која живи у Берлину, поново је срећна и заљубљена.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas