Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗАВОДНИК У ОСМОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Ричард Гир, након два брака иза себе, срећу нашао са 40 ГОДИНА МЛАЂОМ (ФОТО)

Славни глумац Ричард Гир један је од највећих хуманитараца

1670590888_profimedia-0712606589-Ricard-Gir-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Дуго времена имао је статус америчког секс симбола, а често је био уврштаван у листе најпожељнијих мушкараца и најлепших људи на свету, Ричард Гир данас има 73 године.
Велики хуманитарац и сјајан холивудски глумац, најпознатији је по својој улози у чувеном филму "Згодна жена", где му је партнерка била прелепа Џулија Робертс. Њих двоје су имали невероватну хемију на снимању, па и не чуди што је филм постигао сјајан критички и комерцијални успех и добио статус култног остварења. Бриљирао је још у многим филмским остварењима, различитих жанрова. Али, да ли сте знали да један од најпопуларнијих холивудских глумаца никада није освојио Оскара?
Штавише, Гир никада није ни био номинован за освајање ове престижне награде.

Прочитајте још: БОРБА ТИТАНА вредна 164милиона долара: Анђелина Џоли није доставила потребне доказе, суд доделио предност Бред Питу

Фото: Профимедиа

 

Такође, његов љубавни живот био је веома занимљив јавности. Осим безброј веза, он иза себе има и два брака. Први пут, Ричард Гир се обавезао на верност супермоделу Синди Крафорд, са којом је био у браку од 1991. до 1995. године. 
Ричард Гир се други пут на вечну љубав заклео 2002. године, када се венчао са моделом и глумицом Кери Ловел. Она му је две године раније родила сина Хомера Џејмса. Растали су се 2013. године, након 11 година брака. Ипак, глумац није одустао од љубави - у јуну 2018. оженио се Алехандром Силвом (33). Изгледа да разлика од 40 година није препрека за овај пар, који чека дете.

 

Прочитајте још: ЉУБАВ КОЈА ТРАЈЕ: Курт Расел открива какав је био на почетку везе са Голди Хоун, са којом је заједно 39 година (ФОТО)

Поред сјајне глумачке каријере, Гир је проналазио времена да се бави и хуманитарним радом. Током снимања филма ''Лов у Босни'', где тумачи главну улогу- новинара који тражи Радована Караџића, више се заинтересовао за историју Срба.
Када је донета Декларација о независности Косова, Гир је био међу холивудским звездама које су организовале протест. Наиме, он је стао на страну Срба рекавши да ће заједно са својим колегама одржати бројне протесте, како би се српском народу вратило оно што му припада. Он је изјавио да је веома сумњичав зашто су велике силе баш толико одлучне да Косову подаре независност:

"Мора да на том Косову има нешто, чим се тако јако боре за њега", сумњао је глумац.

Фото: Профимедиа

Заједно са Гиром, ову акцију подржали су и водећа имена Холивуда попут најславнијег Џејмс Бонда - Шона Конерија, славне глумице Шерон Стоун и једног од највољених глумаца Џорџа Клунија.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas