Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗБОГ ЈЕДНЕ СТВАРИ СЕ ГОРКО КАЈЕ: Маја Маријана искрено о грешкама у каријери

Маја Маријана једна је од ретких певачица која јавно говори и о лошим странама естрадног посла, а иако је поносна на свој успех признаје да би неке ствари данас другачије урадила.

1707042558_174594_maja_f.jpg
Фото: Принтскрин
Oglas

Маја је по први пут открила због чега се каје у својој каријери и шта би променила.

- Оно што не бих урадила да имам ову памет, а оне године не бих се нервирала због неких чланака када су ме новинари черупали, али то временом дође и схватиш да је све то шоубизнис. Кајем се што на време нисам стопирала неке људе и послала их у историју. Морамо имати границе и то све иде са годинама– рекла је у емисији „Гранд Парада“.

Маја Маријана о грешкама

Маја је недавно открила како не би подржала да ћерке крену њеним стопама.

–Не, таман посла да иду мојим стопама, ни случајно. То смо расправиле кад су биле мале, зато што не желим да се баве послом којим се ја бавим, зато што сматрам да бити певачица на нашим просторима уопште није добро зато што се за певачице увек повезују, неке и не баш лепе речи. Стварно не бих волела да моја деца пролазе кроз то, али сматрам да су певачице једне од најбољих жена. Најхрабријих, најборбенијих, осим тога што певају, путују, раде стварно као рудари, оне су изутетне мајке и домаћице. Милион послова обављају и онда ме стварно то све погађа јако. Не бих волела да се моје ћерке баве уопште ни са чим што има везе са естрадом, има много других мирнијих послова - рекла је певачица.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas